Eddig nem hibázott - Most teljesen elcsúfította magát a tinisztár

fashion week Hermioné Emma Watson Harry Potter smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Watson eddig ritkán hibázott - divatba hozta a rövid hajat, és a stílusszakértők is imádják, ahogy összeválogatja a ruháit. Sminkelésből azonban most nagyott bukott a fiatal színésznő...

Emma Watson a Harry Potter és a Halál ereklyéi második részének New York-i premierjére egy sokakat megosztó ruhában érkezett: Bottega Veneta bronz színű kreációját viselte. A ruha színével sem nem voltunk kibékülve, de a fiatal lány sminkje egyszerűen förtelmesre sikeredett. Emma köztudottan rajong hétköznapi, laza sminkekért, és ruhái is mindig fiatalosan trendik - ennek ellenére a filmbemutatón úgy festett, mint a saját édesanyja.

AFP
AFP

Bár a smink színei passzoltak a ruhához, nem állt jól Emmának ez a nagyon erőteljes, fekete-sárga szemfestés. Ráadásul fodrásza a haját is teljesen a fejéhez lapította a filmbeli Hermionének, így az összhatás egyáltalán nem volt megnyerő. Reméljük Emma most tanul a hibájából, és legközelebb egy fiatalosabb és üdébb színre voksol majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.