Unod a göndör tincseidet? Formázd, mint egy sztár!

frizura göndör haj haj sztárok szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki szögegyenes hajjal él, mindig irigykedve gondol azokra, akiknek hullámos vagy göndör a hajuk. Az ugyanis ahelyett, hogy a fejtetőre lapulna, mindig áll valahogy. A göndör és hullámos hajúak erre most jogosan horkannak fel. "Persze, áll valahogy, de nem jól, és leginkább mindig ugyanúgy!" Pedig a megszelídített loknikból és hullámokból olyan frizurák készíthetők, amelyeket csak a drámai, kacér, romantikus vagy istennői jelzővel illethetünk.




AFP
AFP



Ahogy a sztárok csinálják - frizurák göndör hajból

Ha már gyönyörűen néz ki leengedve a hajad, akkor itt az ideje valami frizurát kreálni belőle. Nagy kedvencünk volt Vanessa Hudgens hullámos haja - amíg volt neki. Mostanában inkább a póttincsekkel kacérkodik. Ehhez a hippis frizurához néhány masszív hajcsatra van szükség. Az elülső tincsek kacéron az arcba lógnak, hátul, a nyakszinten pedig buggyosan aláhajtva van rögzítve a haj.

AFP
AFP


Hasonló megoldást választott Amanda Seyfried is, akinek elülső, rövidebb tincsei szintén az arcába hullnak. Hajának többi részét viszont kócos, fonatszerű, bohém copfba rendezte.

AFP
AFP


Tipp! Erotikus naptár a villalakókról! Kattints a képgalériáért! (18+)


Jennifer Garner


AFP
AFP


Diane Kruger egyszerre testesíti meg az időtlen eleganciát és a modernséget. Bár a frizurája és a ruhája is a negyvenes éveket idézi, mégsem jutna róla eszünkbe, hogy időutazó. A színésznő hullámos haját finoman az egyik vállára rendezte, a másik oldalon viszont szigorúan hátratűzte. A két oldal közötti játékos átmenetet a hullámosan hátra-oldalra tűzött homloktincs adja.

AFP
AFP


Nemcsak nőies, hanem - az i-végű szavakkal leírva - szexi és trendi frizurát követett el többek között Diane Kruger, Beyoncé és Amanda Seyfried, amikor az oldalfonatot választották. Ez lehet szinte szétbomlóan szertelen vagy szorosan összefont, a lényeg, hogy a fonat vagy a jobb vagy a bal oldalon készüljön. A viszonylag egyszerű művelet eredménye látványos frizura.

AFP
AFP

Tipp! Nézz be Jennifer Lopez luxusotthonába! Kattints a képgalériáért!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Íme a világ leghatalmasabb frizurájahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110920-aevin-dugasnek-van-a-vilag-leghatalmasabb-frizuraja.htmlKönnyen elkészíthető őszi frizurákhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110906-konnyen-elkeszitheto-oszi-frizurak.htmlA vörös a legtrendibb - így ápold a "lángoló" tincsekethttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110819-a-voros-a-legtrendibb-igy-apold-a-langolo-tincseket.htmlNők, akik soha nem változtattak a frizurájukonhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110818-nok-akik-soha-nem-valtoztattak-a-frizurajukon.htmlA legdurvább frizuraváltások a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110802-a-legdurvabb-frizuravaltasok-a-sztarvilagban.htmlHárom trükk a tökéletes hajszín érdekébenhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110713-3-uj-hajapolasi-trukk.htmlNöveszted a hajad? Ilyen frizurákkal könnyű leszhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110719-noveszted-a-hajad-ilyen-frizurakkal-konnyu-lesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.