színésznő Takács Nóra Grace Kelly szépség Újév fogadalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az évet a legmesésebb szépséggel zárom: Grace Kelly-vel. Azért rá esett a választásom, mert elolvasva az életét, megcsodálva a képeit, tehetünk 1-2 újévi fogadalmat, például: többet foglalkozom a hajammal, megtanulok sminkelni és veszek egy Kelly-táskát. 
Cikkünk szerzője Takács Nóra, a Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonya
Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Grace Kelly Gary Cooper oldalán



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Grace a Gyilkosság telefonhívásra című filmben





http://en.wikipedia.org
http://en.wikipedia.org





Tipp! Ezeket néztétek 2011-ben. Kattints a galériákért!



A legjobb ökoparfümökhttp://www.life.hu/szepulj/20111219-a-legjobb-okoparfumok.html"Mindenki menjen haza, és szeresse a családját!"http://www.life.hu/szepulj/20111221-terez-anya-mindenki-menjen-haza-es-szeresse-a-csaladjat-.htmlKészíts ajándékba illatos kencéket!http://www.life.hu/szepulj/20111220-keszits-ajandekba-illatos-kenceket.htmlSzuper szépségtippek, amiket elcsenhetsz a nagyidtól!http://www.life.hu/szepulj/20111219-szuper-szepsegtippek-amiket-elcsenhetsz-a-nagyidtol.htmlRetiküllel egy országért - Így harcolt a miniszterelnök-asszonyhttp://www.life.hu/szepulj/20111214-margaret-thatcher.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.