Pizsamában érkezett a vörös szőnyegre - Melléfogott a színésznő

baklövés fashion week Tilda Swinton pizsama ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilda Swintonnak éppen a különcségét imádják Hollywoodban - ő tényleg senkihez sem fogható. Ennek ellenére neki sem kellene mindent megengednie magának: a pizsamát az ágyban kellene viselnie, nem a vörös szőnyegen.
Sokkoló képek a különc színésznőről! Kattints a fotóra!

A halvány, fehéres árnyalatok igazán trendinek számítanak mostanában, így az igazi divatmániás színésznő kötelezőnek érezte, hogy valamilyen natúr színbe burkolja hófehér bőrét. A sztár egy selyemegyüttest választott bronz cipővel. Az összhatás épp olyan lett, mintha Tilda az éjszakai durmolását szakította volna meg a parti kedvéért. A pizsamára hajazó selyemkosztüm azért sem volt szerencsés választás, mert a színésznő haja majdhogynem szalmasárgának tűnik a halovány színek mellett. Kedves Tilda, jobb, ha megjegyzed, a pizsama nem a vörös szőnyegre való!

Tipp! Könnyek és show-műsor a VV5 fináléjában. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Minden idők 15 legszebb Oscar-ruhájahttp://www.life.hu/legytrendi/20120222-minden-idok-15-legszebb-oscarruhaja.htmlÁtalakítunk! Vörös démon lett a sportos nyomozólánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120221-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlMinden idők 15 legszörnyűbb Oscar-ruhájahttp://www.life.hu/legytrendi/20120220-minden-idok-15-legszornyubb-oscarruhaja.htmlBugyi nélkül pózolt az énekesnő - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120216-bugyi-nelkul-pozolt-az-enekesno-heti-stilusmustra.htmlMagyar szépségkirálynővel indult a nagyszabású London Fashion Weekhttp://www.life.hu/legytrendi/20120217-magyar-szepsegkiralynovel-indult-a-nagyszabasu-london-fashion-week.htmlDivatbemutatón esett össze a stílusikon - már nem lehetett megmentenihttp://www.life.hu/legytrendi/20120217-elhunyt-zelda-kaplan.htmlÍgy kezdte pályáját az egyik legszebb szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20120210-igy-kezdte-palyalyat-az-egyik-legszebb-szupermodell-miranda-kerr.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.