fashion week modell Palvin Barbara magyar Mojzes Dóra díjátadó stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 23-án kilencedik alkalommal rendezték meg a Fashion Awards Hungary díjátadó gálát, amelyen Palvin Barbarát választották az év modelljének. Rajta kívül díjaztak még több szakembert, köztük az idei év legjobb divatfodrászát, stylistját és sminkesét is.

Idén nem is választhattak volna mást az év modelljének, mint a 18 éves Palvin Barbarát, aki sikert sikerre halmozott az elmúlt egy évben. Az igéző kék szemű modell nemrég Cannes-t bűvölte el teljesen, a világ pedig a L'Oréal kampányokban ismerkedik az arcával. A kozmetikumokkal foglalkozó óriáscég ugyanis saját modelljének választotta az Icon Model Management fiatal felfedezettjét.

Forrás: Fashion Awards Hungary
Forrás: Fashion Awards Hungary

Csoportkép a díjazottakkal

Az Év Modellje címen kívül több más - nem kevésbé jelentős - díjat is átadtak. Az Év Divatfodrásza a saját szalont üzemeltető Hortobágyi Kászon lett. Az Év Sminkesének Véger Ibolyát választották, aki mindössze hat éve dolgozik a szakmában, ennek ellenére is rendkívüli eredményeket tudhat maga mögött. Az Év Stylistja idén az orosz származású stílusszakember, a végtelen humorral és rendkívüli alázattal dolgozó Igor Deseatinkov lett. Az Év Divatfotósának a MOME-n diplomázott Balla Vivienne-t választotta a szakma, aki számtalan magyar divattervező kampányát fotózza, ezenkívül megannyi hazai magazinban is találkozhatunk a képeivel. Az Év Divattervezője elismerést Mojzes Dórának ítélték oda, aki 2009-es bemutatkozása óta szinte töretlen sikerrel dolgozik, extrém kreációit több külföldi híresség is viselte, köztük a bristoli énekesnő, Emika is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.