Kínos baki: Hatalmas izzadságfolt csúfította a magyar híradós ruháját

izzadság TV2 ruha híradás divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva divatbaki történt a TV2 péntek esti híradójában. A műsorvezetőnő ruháját hatalmas izzadságfolt csúfította el.

Tudjuk, hogy a stylistok is emberek, így előfordul, hogy hibáznak, a Tények péntek esti adásában viszont annyira szemet szúrt egy divatbaki, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. A híradó vörösesbarna hajú műsorvezetőnője, Andor Éva egy csinos, barackszínű ruhát viselt. Az említett ruhadarab ezerszer jobb azoknál, amelyeket a hírműsorok vezetői általában viselnek. Nem is ezzel volt a baj.

TV2
TV2

A stylist valamiért figyelmen kívül hagyta, hogy a stúdió melege és a ruha szűk hónaljkivágása, anyaga, valamint a színe nem kompatibilisek egymással. Egyszer csak azt vettük észre, hogy Éva hóna alatt méretes izzadságtócsa jelent meg. Valószínűleg ezt vele is közölte az adás rendezője. Mivel ruhát cserélni a hírműsor alatt nem tudott, kénytelen volt a teste mellé szorított karokkal mondani az összekötő szöveget, ami csak kicsit segített rajta, a folt ugyanis folyamatosan nőtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.