Durva bakit vétett a népszerű divatház - Eltüntették a modell egyik testrészét

fashion week modell retusálás ruhamárka hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl messzire ment a Banana Republic divatház: a legújabb kampányukban kiretusálták az egyik modell térdét.

Tipp! Vásárolj akciósan és próbálj a fotelből! Hétről hétre új árengedményekkel vár a Lifefashion.hu!


Valószínűleg a kapkodás eredményezte a hatalmas bakit a Banana Republic kampányában. Az egyik fotón ugyanis szinte teljesen eltüntették a fiatal modell térdét. Photoshop segítségével akarták szépíteni ezt a kritikus testrészt, azonban kissé túlzásba vitték a dolgot. Az eredmény egy térd nélküli fiatal nő lett. Ez egyébként nem az első eset, hogy a márka efféle hibát vét: 2010-ben is kiretusálták az egyik modell térdét. Valószínűleg a Banana Republic katalógusok készítőinek vesszőparipái a szép térdek, de nem ártana jobban figyelniük, mert egy ilyen hiba nagyon kínos bármelyik divatházra nézve.

Forrás: Banana Republic
Forrás: Banana Republic

Persze van, akiben felmerül a kérdés, miért pont a térdet kell alakítgatni? Nos, azért, mert ez a testrész az, amit csak nagyon ritkán szabad plasztikáztatni, ugyanakkor a térd elárul mindent egy nő koráról. Nagyon kevés nő szereti a térdét, mert ráncosodik, és hamar megcsúnyul rajta a bőr.

Átalakítunk! Megfiatalodott és ellenállhatatlan lett Gizus! Kattints a képekért!




Újabb olimpiai formaruha-botrány - A sportolóknak sem jön be a szereléshttp://www.life.hu/legytrendi/20120725-ujabb-olimpiai-ruha-verte-ki-a-biztositekot.htmlMit képzelt? Prostinak öltözve vette át a bizonyítványát a fiatal lányhttp://www.life.hu/legytrendi/20120725-prostinak-oltozve-vette-at-a-bizonyitvanyat-a-fiatal-lany.htmlÁtalakítunk! Ellenállhatatlan nő lett a visszafogott Gizushttp://www.life.hu/legytrendi/20120724-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlSztárgardrób: Harcsa Veronikahttp://www.life.hu/legytrendi/20120723-divat-sztar-kedvenc-ruha-sztargardrob-harcsa-veronika.htmlA kiegészítők királya: az öv - Találd meg a hozzád illőt!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20120719-a-nyari-kiegeszitok-kiralya-a-divatos-es-praktikus-ov-.htmlDivatbotrányok: Elhízott lúzer srácból pillanatok alatt szexszimbólum lett Marc Jacobshttp://www.life.hu/legytrendi/20120719-marc-jacobs-botranyos-atalakulasa-luzer-sracbol-pillanatok-alatt-szexszimbolum.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.