Katalin hercegnő őszül - Itt a leleplező fotó!

frizura Katalin hercegnő hajfestés fodrász őszülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő nem kerülheti el a sorsát, amivel több milliárd nővel osztozik: még ő is öregszik. Ennek pedig jelei is vannak. Vilmos herceg felesége alig múlt 30 éves, máris ősz hajszálakat fedeztünk fel barna hajában.

Katalin a londoni olimpia miatt állandóan a reflektorfényben van, így nem csoda, hogy mindenki árgus szemekkel figyeli a hercegnő mindig makulátlan külsejét. Mi is ezt tesszük, és bár imádjuk a trendkirálynővé avanzsált egykori polgárlányt, nemrég egy szépségbakit fedeztünk fel Vilmos herceg feleségénél.

Northfoto
Northfoto

Katalin egyik ékessége a barna hajkoronája, melyre nagyon odafigyel, és mindig gondosan beszárítva viseli a rendezvényeken. Katalin fodrásza egy organikus, növényi eredetű hajszínezővel festi világhírű kliense haját - a különleges eljárás alkalmanként négy órát vesz igénybe. Úgy látszik azonban, hogy Katalinnak mostanában nem volt egy szabad fél napja sem a hajára, mert a napokban néhány ősz hajszálat fedeztünk fel az elegáns és hozzá némiképp öreges kontyában. Persze Kate ettől még ugyanolyan szép és bájos, mint korábban, de egy picit azért figyelnie kéne, hiszen a sötétbarna hajban minden kósza ősz tincs meglátszik.

Tipp! Magyar lány a legdögösebb olimpikon! Kattints a képekért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.