Palvin Barbara orr nélkül is csábító

modell Palvin Barbara rúzs Chanel reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi nem csak fehérneműben gyönyörű - a szépséges magyar modell még orr nélkül is mesésen fest. Íme a bizonyíték.

A Chanel legújabb reklámfilmje egy különleges, digitális technikával készült. Barbinak csak az igézően kék szemei, a pirosra sminkelt ajkai és körmei látszódnak a felvételen, ami így is egyszerűen csodálatos. Olyannyira, hogy az sem zavaró, hogy Barbi orrát teljesen lehagyták a felvételről.
A videót Solve Sundsbo fotós készítette a legendás, a 20. század közepén munkálkodó Vogue-fotós, Erwin Blumenfeld tiszteletére. Erwin egy 1950-es Vogue címlapon hasonló technikát alkalmazott, erre szeretett volna utalni a tehetséges utód, Sundsbo. A videó láttán pedig csakis Coco Chanel egyik ismert mondása cseng a fülünkbe: "Ha rossz a kedved vagy összetörték a szíved, szedd össze magad, öltözz fel szépen, tegyél fel némi rúzst és indulás. A férfiak utálják a siránkozó nőket". Egyetértetek a 20. század egyik leghíresebb divattervezőjével?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.