fashion week pornó Paris Hilton énekesnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton neve évekkel ezelőtt egyet jelentett a szaftosabbnál szaftosabb sztorikkal. A Hilton-szállodalánc örököse, aki hajdan főállásban polgárpukkasztott, egy reggel úgy döntött, üzletasszonykodásba kezd.

Hilton kisasszony gigantikus méretű vagyona oly mértékben fűszerezte zabolátlan életmódját a nap 24 órájában, hogy az már szinte bosszantó volt. Ő ugyanis egyszerűen beleszületett a jóba. A "botrányok koronázatlan királynője"címet méltán vívta ki magának. Igaz, a szőkeség pusztán a neve révén ismert volt már a kezdetektől, de ő mindezt kevesellte. 2003-ban a The Simple Life valóságshow-ban nyújtott alakításával robbant be a köztudatba. Lionel Richie lányával, Nicole-lal karöltve óriási sikert arattak, de az biztos, hogy a forgatás helyszínéül szolgáló, alig nyolcszáz főt számláló Altus városka lakói másként nyilatkoztak volna. Mindenesetre a két zsenge huszonéves Beverly Hillstől távol, saját bőrén tapasztalhatta meg - olyan újszerűként ható élőlények társaságában, mint a szarvasmarha és a baromfi -, hogy milyen is az élet egy farmon.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az állati tortúrák után Paris nagyot dobbantott, és belevetette magát az élet sűrűjébe. A repertoárban megtalálunk mindent, ami csak szem-szájnak ingere. Horrorfilmes debütálása és énekhangja azonban korántsem tudta felvenni a versenyt a kurta, ám annál visszhangosabb párkapcsolataival, alsóneműmentes villantásaival, no és "pornós" szárnypróbálgatásaival. A kishölgy és akkori párja, ki tudja, milyen indíttatásból, úgy döntöttek, feldobják egy kicsit a hangulatot, és elütik az időt egy rövidke házi videó készítésével. A kissé megszeppent és bódult Paris két copfban, csipkében és egy pezsgősüveg társaságában szórakoztatta kedvesét és persze magát a kamera előtt. Jó pár korty és perc elteltével félénksége szemmel láthatóan elillant, azonban lovagja még így sem tudta az üveg szájára parancsolni kedvesét. Igaz, talán még így is többet mutatott Hilton kisasszony, mint amire a nagyérdemű kíváncsi lett volna, hiszen a pár perces felvétel bejárta a világot.

2007-ben ittas vezetésért ítélték közmunkára és három év felfüggesztett börtönbüntetésre. Pár hónapra rá újfent kedvet kapott egy mámoros autókázáshoz a hatóságok legnagyobb örömére. Ez utóbbi kalandja azonban már menthetetlenül a rácsokig kísérte. Ettől pedig még a Hilton vagyonból szemezgető sztárügyvédek sem tudták megmenteni az örökösnőt. Paris Hiltont 22 napra zárták hűvösre, de a jelek szerint ez is elegendő volt ahhoz, hogy a csélcsap szőkeség fontolóra vegye addigi életstílusát. Bár a pálfordulás nem egyik napról a másikra történt, Paris egyre élénkebben kezdte hangoztatni fészekrakó szándékát. Megismerkedett egy kiejthetetlen nevű svéd pizzafutárral, akinek, miután bebikázta modell karrierjét, az útját is kiadta. Megannyi celebtárs után szingliként fontolgatta az örökbefogadás és a jószolgálati munka kérdését is, ám néhány igencsak velős dokumentumfilm után úgy érezte, célszerűbb távol tartania magát és egyben minden dollármilliárdokat öröklő porcikáját a harmadik világtól. Ekkor adta divattervezésre a fejét.

A Hilton família elsőszülöttje igazi üzletasszonnyá avanzsált. Bár szabados életvitele továbbra is tetemes mennyiségű melót ad az újságíróknak, stílusérzéke vitathatatlan. Ruhakollekciói, szexi fehérneműi, falatnyi kis fürdőruhái, illatkreációi, valamint ékszerei mind erről tanúskodnak. Dögös és rafinált darabok egytől egyig, akárcsak maga a tervező. Hiszen a kishölgy, valljuk be, azon sztárok közé tartozik, akiken még a toalettajtó is remekül mutatna. Kacér, mégis ultranőies mindig. Ihletért nem is jár a szomszédba, múzsája ki más is lehetne, mint saját maga. Bár a szakma jócskán illeti kritikával, ő büszkén vállalja, hogy holmijai csak így lehetnek igazán "Paris Hilton-os"-ak. Valljuk be, az észjárása igen leleményes. A szőkeség elsődlegesnek tartja, hogy kollekcióinak minden darabja kidomborítsa viselőjének előnyeit, míg takarja a kényes területeket. Tervezett melltartót szerényebb méretekkel "megáldott" nőtársainak is, átérezve helyzetüket. Hiszen saját bevallása szerint maga is ezt a tábort erősíti. Kreációi mindenesetre meglehetősen kapósak, nem is beszélve napszemüvegeiről, melyekkel legutóbb bővült a Hilton-ház kínálata. Mindent összevetve, mióta belevetette magát a szakmába, úgy fest, kevesebb őrültségre akad ideje. Ki hitte volna, hogy a Hilton-szállodalánchoz vezető út aprócska bikinikkel van kirakva?!

Divatbotrányok: Tom Ford, a szexista gentleman (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20121005-divatbotranyok-tom-ford-a-szexista-gentleman.htmlDivatbotrányok: Vivienne Westwood, a divatvilág vörös démonahttp://www.life.hu/legytrendi/20120925-divatbotranyok-vivienne-westwood-divattervezo-a-divatvilag-voros-demona.htmlDivatbotrányok: Dita Von Teese átverte az állatvédőkethttp://www.life.hu/legytrendi/20120913-divat-es-botranyok-dita-von-teese-a-hofeher-boru-szriptiztancosno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.