Siker! Angyalként vonult Palvin Barbara

2012.11.08. 10:55

Hatalmas siker! A gyönyörű magyar modell, Palvin Barbara világsztárral lépett színpadra a Victoria's Secret fehérneműcég november 7-i bemutatóján.

Barbi mellett a színpadon Bruno Mars énekelt, de az estén Justin Bieber is fellépett. Ahogy arról korábban a Life.hu is írt, Barbi lelkendezve közölte a közösségi oldalán, hogy ő is ott lesz az idei divatshow-n. Ez egy óriási elismerés, hiszen Barbi mellett csakis a legszebb fehérneműmodellek léptek színpadra az este folyamán. Ott volt többek között Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio és Miranda Kerr is.

Forrás: AFP

Nagyon büszkék vagyunk Barbira, akit már most imád a divatszakma. Tizenkilenc évesen ott lenni a legnagyobbak között igen nagy teljesítmény, a magyar szépség számára pedig ez még csak a kezdet. Reméljük, a VS december 4-i nagyszabású show-ján is büszkék lehetünk majd Palvin kisasszonyra.

Forrás: AFP

Meleg és trendi csizmák télrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121102-meleg-es-divatos-csizmak-telre.html Trendi síkabátok - nem csak a pályárahttp://www.life.hu/legytrendi/20121104-trendi-sikabatok-nem-csak-a-palyara.html Átalakítunk! Szuperdögös nő lett Ágihttp://www.life.hu/legytrendi/20121106-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html
Palvin Barbaradivatbemutatószupermodellmodellfehérnemű