fashion week Oscar-díj gála Oscar 2013 ruha Oscar-díjkiosztó vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díjátadószezon legcsillogóbb estélye az Oscar-gála, amely idén a vörös szőnyeget nézve elég lapos volt. Előkerült ugyan az ezer éve látott Renée Zellweger, és Kristen Stewart is megtanult - egy estére - színésznőhöz méltón felöltözni (mankóval is), de a monokróm unalomtól csak néhány A-listás sztár mentette meg az eseményt. A Life.hu összegyűjtötte a 2013-as gála legemlékezetesebb ruháit, amelyek közül nagyon sok biztosan nem lesz benne minden idők legjei között.

2013 legkérdésesebb összeállításai


RENÉE ZELLWEGER
Kicsit olyan, mintha a színésznőt akkor kapták volna lencsevégre, amikor pont próbált besurranni valamelyik hátsó ajtón. A testre cuppantott aranyszínű, csillogó ruha, a semmilyen smink és haj nem tett jót neki, bár kétségkívül bámulatos az alakja. Kár, hogy az összbenyomást nézzük.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

SUNRISE COIGNEY
A 45 éves színésznő szeretett volna valami egyedivel előrukkolni, ez sikerült is. Magával a ruhával sincs különösebb baj, ha valaki nem bánja, hogy eltűnik egy zsákban. Inkább el tudjuk képzelni egy zenei gálára vagy kisebb díjátadóra, mint az Oscarra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kik nyertek 2013-ban Oscart? Kattints ide és megtudod!


MELISSA MCCARTHY



Forrás: AFP
Forrás: AFP

FATIMA PTACEK
A 12 éves gyerekszínésznőket nem is szabadna kritizálni, de ha belegondolunk abba, hány kislányt öltöztetnek sütibabának, meg akarjuk menteni őket. Pár méterrel kevesebb tülltől is száz százalékosan boldog lenne, aki viseli. Hát még az, aki nézi!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

BRANDI GLANVILLE
Eddie Cibrian volt felesége, aki exét okolja vaginaszűkítő műtétéért, megmutatja, hogyan kell agyongyötörni a melleket estélyi ruhával. Nem mellesleg elég közönséges is.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Nézd meg az idei Oscar legszebb sminkjeit és frizuráit is! kattints ide a galériáért!



NICOLE KIDMAN
A szőke fóka. Csak a kilók hiányoznak. (A ruha alja gyönyörű.)

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akik hozták a formájukat 2013-ban is

JENNIFER ANISTON
Nehéz azt mondani a világ egyik legszebb színésznőjére, hogy "semmi különös", de Jennifer Lawrence néhány héttel ezelőtti, megszólalásig hasonló Golden Globe-ruhája után talán mégsem. Aniston kisasszony szokásához híven ragyogóan nézett ki, amihez nem kevés köze volt a vele érkező Justin Theroux-nak is. Kár, hogy Angelina Jolie nem látta!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Kattints a képre, és nézd meg Jennifer sminkjét közelebbről!

KRISTEN STEWART
A legtöbb citromdíjat begyűjtő Alkonyat sztárja ugyan tett egy olyan szívességet, és felöltözött a vörös szőnyegre, de a szokásos baki nem maradt el. Ez alkalommal a semmi smink helyett kellett volna valamit magára kenni, hogy ne olvadjon egybe a ruhával.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

ANNE HATHAWAY
A Prada ruha izgalmas hátulja sem feledteti, hogy Anne Hathaway ennél sokkal szexibb és merészebb tud lenni. Lehet, hogy idén inkább a finoman meredező mellbimbókkal kompenzálta, amiért beleolvadt a monokróm tömegbe. A szett tökéletes, de feledhető.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

REESE WITHERSPOON
A Louis Vuitton ruhában és a klasszikus hullámokkal a hajában gyönyörű, mint mindig.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre, és nézd meg Reese gyönyörű sminkjét és haját közelről!

AMY ADAMS
A halványkék Oscar de la Renta estélyi sokak álma, csak mintha már láttuk volna valamikor. Évekkel ezelőtt Penélope Cruz viselt hasonlót, ami retinába égett. Azt nehéz überelni.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

CATHERINE ZETA-JONES
A díva sosem megy ki a divatból.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A 2013-as Oscar-gála szépei


JENNIFER LAWRENCE
A Dior új arca természetesen Diorban. Tökéletes, friss, bájos, és az is biztos, hogy a fordítva viselt hosszú nyaklánc divat lesz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

JESSICA CHASTAIN
A Giorgio Armani ruhában, a klasszikus színésznőket idéző hullámokkal a hajában és a vörös rúzzsal Jessica Chastain a tökéletesség szinonímája.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézd meg az idei Oscar legszebb sminkjeit és frizuráit is! kattints ide a galériáért!



CHARLIZE THERON
A hófehér, peplumos Dior ruhában Charlize Theron volt az este egyik királynője.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

JANE FONDA
A másik természetesen Jane Fonda, aki bemutatta, hogyan kell ellopni a show-t. A színésznő 75 éves.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

NAOMI WATTS
A színésznő tetőtől talpig flitterben egyszerűen gyönyörű. A ruha Armani Prive, ha ez a látványon túl bárkit is érdekel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

SALLY FIELD
Egy olyan világban, ahol minden arról szól, hogyan maradj fiatal és tökéletes, Sally Field nemcsak a ráncait, hanem a lélegzetelállító, vörös Valentinót is bevállalja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rémes frizurák az Oscaronhttp://www.life.hu/szepulj/20130221-a-valaha-volt-legbotranyosabb-frizurak-az-oscaron.htmlMinden idők 15 legszörnyűbb Oscar-ruhájahttp://www.life.hu/legytrendi/20120220-minden-idok-15-legszornyubb-oscarruhaja.htmlA legkínosabb Oscar-beszédekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130221-mozi-szorakozas-program-legkinosabb-oscarbeszedek.htmlHogy kerül egy estélyi az Oscarra?http://www.life.hu/legytrendi/20130221-igy-valasztanak-ruhat-a-sztarok-az-oscargalara.htmlLégy képben az Oscar-gála előtt!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130215-mozi-film-szorakozas-legy-kepben-az-oscargala-elott.htmlÉheztetik magukat az Oscar előtt a sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/20130124-oscardij-utani-balon-a-sztarok-fustolt-lazacot-es-pizzat-esznek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.