fashion week modell Playboy Forma-1 meztelen Tamara Ecclestone Bernie Ecclestone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pucérra vetkőzik a Playboy magazinnak Tamara Ecclestone. Az erotikus képek csak májusban jelennek meg, de a modell már most kirakott a világhálóra egy árulkodó és szexi fotót.

Tamara Ecclestone elhúzta a mézesmadzagot: a modell egy szemtelen képet posztolt magáról a Twitter oldalára. A fotó a Playboy májusi számában lesz látható. Szerencsére nem kell addig várnunk: Tamara ugyanis mutatott egy kis kóstolót.

Forrás: Tweeter/TamaraEcclestone
Forrás: Tweeter/TamaraEcclestone

Szemtelenül kivágott és merész fekete ruhájában a híresség formás popsiját tárta elénk. Egyik oldalán egy francia szobalány próbálja felhúzni a cipzárját, míg a másik oldalon valaki egy cipőt nyújt felé. A Forma-1-vezér, Bernie Ecclestone lánya azonban ezzel nem törődik. Csak a kamerába mered csábosan.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Bizarr pónilónak öltözött a celeblányhttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-katie-price-modell-egy-rozsaszin-ponilonak-oltozve-pozolt.htmlOlyan a jellemed, ahogy a táskádat viseled!http://www.life.hu/legytrendi/20130325-testbeszed-nonverbalis-kommunikacio-a-taskaviselesi-szokasok-arulkodnak-a-jellemrol.htmlSzexi favágó lett Cara Delevingnehttp://www.life.hu/legytrendi/20130325-cara-delevingne-modellt-favagonak-oltoztettek-egy-fotozason-oldalt-a-mellei.htmlFélmeztelen modell lett a szexi vámpírbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130325-robert-pattinson-szinesz-a-dior-legujabb-kampanyfilmjeben-felmeztelenul-pozol.htmlDiéta nélkül is bombanő Emma Stonehttp://www.life.hu/legytrendi/20130325-emma-stone-szineszno-soha-nem-szokott-fogyokurazni-egy-filmszerep-kedveert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.