Az utcán borotválkozott Alessandra Ambrosio

modell Alessandra Ambrosio autó borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig tökéletes Alessandra Ambrosio elég bizarr látványt nyújtott, amikor múlt hétvégén, az utcán parkoló autójában ülve borotválta meg lábait.

A gyönyörű Victoria's Secret modell megjelenése mindig kifogástalan. Akár a kifutón vonul végig, akár csak a lesifotósok kapják lencsevégre kávézás közben, a fiatal anyuka mindig kamerakész. Néhány nappal ezelőtt azonban elég furcsa fotók jelentek meg róla.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A 32 éves brazil szépség reggeli kávéja elfogyasztása után már bizonyára nagyon megunhatta, hogy várnia kell vőlegényére, Jamie Mazurra, ezért úgy döntött, kitölti szabadidejét azzal, hogy tökéletesen simára epilálja hosszú lábait.
A szupermodell kocsijában ülve egyszerűen kinyújtotta lábait az utcára és nem zavartatva magát előkapta elektromos borotváját. Habár valószínűleg a tökéletességének titka, hogy görcsösen figyel a kinézetére, mi inkább azt javasoljuk, hogy legközelebb ne nagyközönség előtt végezze a szőrtelenítést.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.