Gisele Bündchen Vogue kim kardashian drakula-terápia szépség beavatkozás köpölyözés Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extrém szépészeti beavatkozásokon vett részt Gisele Bündchen. A topmodell ráadásul végig félmeztelen volt. Pimasz fotók!

Jól megdolgozták Gisele Bündchent. A szupermodell bizarrabbnál bizarrabb szépészeti beavatkozáson esett át a Vogue Italia videófilmjében - mindezt félmeztelenül. A szépségnek például köpölyözik a fenekét, amíg ő egy szál bugyiban fekszik az ágyon.

Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

Gisele fenekét köpölyözik

Egy másik jelenetben pedig a mellkasán végeznek hasonló mozdulatokat. Korábban Jennifer Anistonnak a hátát vették kezelésbe, amiről a színésznő elfeledkezett a vörös szőnyegen. A köpölyözés után Gisele fájdalmas arcot vág, majd a filmből kiderül, hogy a brutális Drakula-terápiát próbálta ki. Ahogy a Life.hu is megírta a celeblány, Kim Kardashian terhesen alkalmazta ezt a módszert. A modell igazából nagyon ellenzi ezeket a beavatkozásokat. A pikáns képekkel a legújabb hollywoodi trendeket akarták kigúnyolni. A félmeztelen Gisele-ről készült videót itt megnézhetitek:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.