fashion week fotózás meztelen LifeNight pikáns menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikáns fotózással egybekötött bulizással ünnepelnek a bevállalós leendő arák és még bevállalósabb barátnőik.

Bár a lánybúcsúk mit sem veszítettek népszerűségükből, most mégis új trendhullám ütötte fel a fejét a leendő arák között. A bevállalósabb menyasszonyok és barátnőik a nagy nap előtt egy úgynevezett boudoir fotópartin vesznek részt, ahol meztelenül vagy félmeztelenül örökítik meg magukat az utókornak.

Forrás: www.celimagesprovocateur.com
Forrás: www.celimagesprovocateur.com

A merész fotózás célja nem más, mint a barátság és a nőiesség megünneplése, de akad, aki élete valamely nagy eseményének (eljegyzés, terhesség stb.) tiszteletére szervez boudoir partit. "Sok lány az erkölcsi támogatás miatt hozza el a barátnőit egy-egy pikáns boudoir fotózásra. Ezért gondoltam: mi lenne, ha az egész csapatot lefotóznám?" - mesélte a New York Postnak Cahtrine Leonard fényképész, aki több hasonló hangulatú fotózáson van már túl.

Forrás: www.celimagesprovocateur.com
Forrás: www.celimagesprovocateur.com

Egy ilyen alkalom 400-500 dollár körül mozog, amely magába foglalja a fodrászt, sminkest és természetesen a fotózáshoz biztosítandó egyéb kellékeket is. A leendő ara és barátnői pedig akár ételt-italt is hozhatnak, így szórakoznak a pikáns, sokszor bensőséges képek elkészülése közben.

Bizarr óvszerruha, nem menyasszonyoknak!http://www.life.hu/gyogyulj/20130612-lifenight-ovszerbol-keszitettek-eskuvoi-ruhat.htmlHalálba zuhant a menyasszony a nászútjánhttp://www.life.hu/szeress/20130506-sean-emmett-profi-motoros-felesege-a-naszutjukon-a-melybe-zuhant.htmlTiltott barnító szertől halt meg egy menyasszonyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130425-egy-brit-menyasszony-tiltott-hormon-alapu-barnitoszert-fecskendezett-magaba-belehalt.htmlIlyen fehérneműről álmodik a menyasszony?http://www.life.hu/legytrendi/20130327-a-claire-pettibone-marka-menyasszonyi-fehernemui-csupa-csipkebol-keszultek.htmlA gyerekmenyasszonyok tragédiájahttp://www.life.hu/szeress/20130213-iskola-helyett-hazassag-a-gyerekmenyasszonyok-tragediaja.htmlEladott menyasszonyokhttp://www.life.hu/life/galeria/20130211-hazassag-vietnam-es-tajvan-kozott-hazassagkozvetito-cegek-kozremukodesevel-vietnami-noket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.