citromsárga fashion week színek Sárga ruhadarab cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A citromsárga a fény, a remény, a boldogság színe; jókedvre derít és melegséget sugároz. Ha eddig bátortalan voltál ilyen színű ruhákat felvenni, akkor itt az idő, hogy a Life.hu meggyőzzön róla, érdemes. Tudtad, hogy Amerikában csak azért festik sárgára a taxikat, hogy észrevehetőbbek legyenek? Ha ilyen ruhát hordasz, te is garantáltan felkelted a figyelmet!

A sárgáról nemcsak egyik legfőbb égitestünk jut eszünkbe, hanem a nyár is. Hódítanak a neonszínek, de emellett a kirívó citromsárga önmagában is tökéletesen megállja a helyét: eleganciát sugall. Azonban egyszerű hétköznapi viselethez, szórakozóhelyre, vagy akár esti sétához is tökéletes választás ilyen árnyalatú öltözéket felvenni. Keresd meg és válaszd ki a legdivatosabb darabokat, amihez adunk egy kis segítséget. Ha ügyes vagy és jól kombinálod őket, az ismerőseid sárgulni fognak az irigységtől!

Villantsd meg a lábaidat sárga cipellőben!

Ha Hamupipőke története idén nyáron játszódna, biztosan azonnal ledobná kényelmetlen üveglábbelijét egy vidám, sárgával megspékelt magas sarkúért. De az ismert márkák tervezői gondoltak a kényelmesebb viselet szerelmeseire is, így a boltokban már találsz vagány, lapos talpú szandálokat vagy sport- és balerinacipőket is. Sőt, ha strandra mész, válaszd a Pull&Bear sárga-masnis papucsát, amely nemcsak egyszerű, de nagyszerű is!


1 Bershka - 4.995 forint, 2. Bershka - 13.995 forint, 3. Zara - 6.995 forint
4. Pull & Bear - 8.995 forint, 5. Pull & Bear - 6.995 forint


Hódító szoknyák, sortok, nadrágok

Nem is gondolnád, hogy az alsóruházat kategóriájában mennyiféle trendi sárga cuccot lehet a boltokban kapni! Az idei nyár időjárása szinte minden nap tartogat meglepetéseket, ezért jobb, ha beszerzel hosszabb és rövidebb nadrágokat is, amelyek színénél bátran választhatod a sárga különböző árnyalatait. Ugyanígy széles a paletta szoknyák terén is: titkárnős, maxi- vagy miniszoknya; egy sötétkék vagy fekete felsővel páratlan párosítás lehet!


1. Zara - 4.995 forint, 2. Mango - 4.995 forint, 3. Bershka - 3.595 forint
4. Pull & Bear - 3.995 forint, 5. Stradivarius - 5.995 forint
6. Pull & Bear - 8.995 forint

Tűnj ki a tömegből sárga felsőddel!

A citromsárga tudatosságot, magabiztosságot és merészséget sugall. Bármilyen alkalomhoz megfelelő viselet. Nyugodtan lazulhatsz az utcán egyszínű vagy mintás felsőben, de egy blézerrel akár konszolidáltabb összképet is elérhetsz. Sőt, akár a blézered is legyen sárga! Ha állásinterjúra nem is, de egy hűvösebb éjszakán felveheted, ha szórakozni mész.


1. Zara - 2.995 forint, 2. Mango - 4.995 forint, 3. Zara - 9.995 forint
4. Pull & Bear - 2.995 forint, 5. Pull & Bear - 4.595 forint
6. Stradivarius - 4.995 forint, 7. Zara - 9.995 forint

Nappal cserfes, éjjel díva

Nem muszáj bajlódni a szettek összeállításával, lenyűgöző lehetsz akár egy sárga ruhában is! Ha mintás maxidresszt viselsz, garantáltan rád fog szegeződni minden szem, de választhatsz csinos egyszínű koktélruhát is a bulizáshoz. Nap közben pedig mozdulj ki a városba egy bővebb, kényelmesebb szabású ruciban.


1. Mango - 15.995 forint, 2. Mango - 9.995 forint
3. Zara - 3.995 forint, 4. Zara - 6.995 forint

Vigyél színt a kiegészítőidbe!

Kifogyhatatlan a sárga színű ékszerek, sálak, táskák, napszemüvegek, övek, hajdíszek tárháza. Egy jól megválasztott kiegészítővel a citrom árnyalataiban szinte bármilyen szettet fel tudsz dobni. Tökéletes gondolat, ha legfőképp sötét színű ruhákhoz párosítod az ékszereket, hajdíszeket. A sárga napszemüveg pedig elengedhetetlen kelléke lehet a fesztiválozóknak.


1. Zara - 3.995 forint, 2. Stradivarius - 2.595 forint, 3. Zara - 1.995 forint
4. Claires - 4,50 euró, 5. Összecsukható napszemüveg Mango - 2.995 forint
6. CrucianiC - 2.990 forint

Átalakít a Jónő Team: Inci, a szupernagyihttp://www.life.hu/legytrendi/20130730-atalakit-a-jono-team-es-takacs-nora-szupernagyi-lett-inci.htmlCsináld magad! Nyári csipkeruha pólóbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130729-csinald-magad-nyari-csipkeruha-polobol-divat-trend.htmlTrendi, mégis kényelmes - Szettek repülőúthozhttp://www.life.hu/legytrendi/20130726-kenyelmes-praktikus-divat-ruhadarabok-repuloutakhoz.htmlÍgy csalhatod el a kilókat fürdőruhábanhttp://www.life.hu/legytrendi/20130725-karcsusito-furdoruhak-amikben-vekonyabbnak-tunhetunk.htmlNekik aztán nem diktálnak! - Sztárok stylist nélkülhttp://www.life.hu/legytrendi/20130725-sztarok-akiknek-nem-kell-stylist-blake-lively-january-jones-kate.htmlPöttyös ruhák - Olyan cukik, mint a trónörököshttp://www.life.hu/legytrendi/20130724-divat-trend-katalin-hercegno-pottyos-ruhajahoz-hasonlo-darabok.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.