fashion week Takács Nóra ing Hogyan legyek jó nő? Jónő blog öltözködés stílus
Múlt héten arról írtam, miért nagyon jó választás, ha az ember szekrényében jó sok ing található. Nem csupán szépek és elegánsak ezek a ruhadarabok, hanem nagyszerűen variálhatók is: szoknyával (elegáns, bohókás darabokkal egyaránt), nadrággal (bőrnacival, farmerral, elegáns nadrággal), kabáttal, blézerrel, kardigánnal, sőt, az is klassz megoldás, ha egyszerűen csak egy pólót húzunk az ing fölé. Mutatok pár példát a kedvenc fekete ingemmel!

Forrás: Takács Nóra
Forrás: Takács Nóra

Még több ötletet a Jónő blogomon láthatsz!

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!




Jónő blog: Ingből soha nem elég!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130917-jono-blog-ingbol-soha-nem-eleg.htmlJónő blog: Ősszel sem tilos a miniruha!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130911-jono-blog-osszel-is-csinosan.htmlJónő blog: Kendők, melyekkel szebb az őszhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130904-jono-blog-oszi-salak.htmlItt az ősz! Keverhetjük a színeket, mintákathttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130827-jono-blog-vegre-itt-az-osz-keverhetjuk-a-texturakat-szineket.htmlVan élet a kilógó szilikonpánt után ishttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130821-jono-blog-van-elet-a-kilogo-szilikonpant-utan-is.htmlRendkívül csinos lábaid lesznek a kis hegyestőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130813-jono-blog-ebben-a-cipoben-a-labaid-elott-hever-a.htmlJónő blog: Azték szépség télen-nyáronhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130807-jono-blog-aztek-szepseg-telen-nyaron.htmlJónő blog: öltözz hippilánynak a fesztiválon!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130730-jono-blog-meg-mindig-meno-a-hippidivat-a-fesztivalokon.htmlJónő blog: Kreatív kisfeketehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130722-jono-blog-kreativ-kis-fekete.htmlJónő blog: Plisszír szerelemhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130709-jono-blog-plisszir-szerelem.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.