kutyasétáltatás havazás Aspen Mariah Carey bikini hagyomány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy szál piros bikiniben sétáltatja házi kedvencét a havas Aspenben. Nem semmi...

Furcsa szokása derült ki Mariah Carey-nek. A világsztár úgy tűnik, kicsit mazochista alkat, amikor a tél közepén, hóban-fagyban csupán egy dögös bikinit viselve ugrik le kutyájával egy körre.

Forrás: Instagram/Mariah Carey

Instagramjára is feltöltötte a fotót, majd azt írta alá, hogy ez nála egy tradíció. Többet nem árult el. Ezután posztolt még egy fotót: a fent említett bikinin kívül már egy szexi, szatén köntösbe is belebújt, így pózol a karácsonyfa előtt.

Forrás: Instagram/Mariah Carey

Férje, Nick Cannon az utóbbinak biztosan jobban örült.

Melleivel köszöntötte fel férjét Mariah Careyhttp://www.life.hu/szorakozz/20131009-mariah-carey-amerikai-enekesno-pikans-fotoval-koszontotte-ferjet-nick-cannont.htmlMariah Carey bikiniben díváskodotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130719-mariah-carey-enekesno-teste-bikiniben.htmlTolókocsiba került Mariah Careyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130712-mariah-carey-amerikai-enekesno-tolokocsiba-kerult-miutan-megserult-egy-videoklip.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.