Botrányos magyar síruhák Szocsiban

Forrás: Facebook/Szabó Milán Gábor -
téli olimpia formaruha síruha Szocsi kalocsai minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sportolóink fenekén hatalmas kalocsai minta terül el. Nem túl ízléses.

Újabb hazai formaruha okozott meglepést a téli olimpián – ezúttal sífutóink megjelenését sikerült elszúrni. Szabó Milán Gábor sífutó hivatalos Facebook oldalára rakott fel egy friss fotót, amely a helyszínen, Szocsiban készült. Nagyon beszédes.

Forrás: Facebook/Szabó Milán Gábor

A kép alá a következőt írta: "Ma megkaptuk az olimpiai versenyruhánkat. Egy biztos, megkönnyíti a külföldiekkel a társas kapcsolatok kialakulását! Nektek hogy tetszik?" A sorok között mindenki érzi az iróniát. A sportoló viccesen hozzáírta: „Nézzük a jó oldalát, senki nem akar majd megelőzni, és edzésen a lányok rendre leszólítanak." Az biztos, hogy könnyű lesz felismerni a mieinket a pályán. De azért valljuk be, finoman fogalmazva is furcsán néz ki ez a hímzés, főleg a fiúkon. Vajon volt beleszólásuk a tervezésbe? A versenyruhákat egyébként Kalmár Zoltán tervezte, ő készítette anno a kalocsai mintás öltözeteket Jenson Buttonnak és Lewis Hamiltonnak is.

Hogy tetszik a sífutók formaruhája?

Három hónap a nagy napig – Így folytasd a szervezést!http://www.life.hu/trend/20140204-eskuvoszervezes-jegyesoktatas-gyuruvalasztas-harom-honap-az-eskuvoig.htmlHa túl vagy a helyszín, a ruha, a zenekar és a fotós kiválasztásán, akkor sincs még vége a lagzis őrületnek, hiszen az utolsó három hónapban jön még csak a java! Én azt hittem – mivel ekkorra már minden apró részletet kidolgoztam az esküvőmmel kapcsolatban –, hogy már nem érhetnek meglepetések, mégsem így történt. Sajnos mindig becsúszik néhány váratlan dolog, így csak azt tudom javasolni, hogy sok mély lélegzetvétel, türelem és kitartás kell az utolsó három hónapra. Hajrá, menyasszonyok!TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huLépésről lépésre: Így készülj fel életed nagy napjára!http://www.life.hu/trend/20140204-keszulodes-az-eskuvore-ruhak-helyszinek-eskuvoi-ruha.htmlAz esküvőszervezés nem könnyű dolog, pláne, ha a menyasszony maga vállalkozik rá, méghozzá munka mellett. Így tettem én is, mondván, életem legfontosabb napját nem hagyom egy idegenre.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huOlasz fehérneműmárka arca lett Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20140205-palvin-barbi-magyar-modell-egy-olasz-fehernemuceg-a-twin-set-kampanyanak-arca-lett.htmlA fiatal magyar modell a Twin-Set kampányában dolgozik, és csábos fehérneműben pózol.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.