Nem húzott bugyit Ellie Goulding

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West -
Women of the Year fehérnemű overáll bugyi melltartó magazin Ellie Goulding Elle díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vacakolt alsóneműivel az énekesnő. Melltartó és bugyi nélkül lépett egy londoni díjkiosztó kamerái elé.

Ellie Goulding is együtt szórakozott Palvin Barbival a neves női magazin díjkiosztó gáláján. Ám míg Barbi stílusosan, mégis villantásmentesen megúszta az estét, addig a szőke hajú énekesnő kicsit provokatívabbra vette a figurát.

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

Oldalán áttetsző overállja alatt úgy tűnt, a fehérneműk kiválasztására nem kellett túl sok gondot fordítania. Meglepő választás volt ez az outfit a visszafogott stílusáról ismert Ellie-től.

Bugyi nélkül ünnepelt Paris Hiltonhttp://www.life.hu/trend/20140217-paris-hilton-amerikai-milliomos-hotellanc-orokos-bugyi-nelkul-unnepelte-33-szuletesnapjat.htmlMerész ruhát választott születésnapi bulija szettjéül a milliomos örökösnő, amely alá se melltartó, se alsónemű nem kellett.TrendOrigoVV Éva: se bugyi, se melltartóhttp://www.life.hu/trend/20140126-a-tv2-aktivjaban-vv-eva-medveczky-ilona-dukai-regina-meselt-arrol-miert-nem-huznak-melltartot.htmlMa már egyáltalán nem meglepő, ha egy híresség melltartó nélkül bújik bele merész szabású ruhájába. Van, aki bugyit sem húz. TrendLáthatatlan bugyi: a villantós sztárok titka?http://www.life.hu/kult/20131126-lathatatlan-bugyit-dobott-piacra-egy-amerikai-ceg.htmlHála a különleges tervezésnek, nem hagy nyomot még a legpasszosabb ruha alatt sem a láthatatlan fehérnemű.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.