Soha nem ragyogott még így Beyoncé

Forrás: Tumblr/Beyoncé -
Harry Styles One Direction Ellie Goulding Beyoncé Brit Awards Lily Allen díjátadó estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé ismét tarolt, Lily Allen rosszul választott, Ellie Goulding pedig valódi hercegnőként lépett a vörös szőnyegre – íme a szerda esti Brit Awards legjobb pillanatai.

A One Direction fiúcsapat és Ellie Goulding énekesnő voltak a szerda esti Brit Awards díjátadó legnagyobb nyertesei. Igaz, Harry Styles pont lemaradt az elismerés átvételéről – utólag bevallotta, a mosdóban töltötte ezt az időt.

Forrás: AFP

Ellie Goulding a legjobb női előadó kategóriájában győzedelmeskedett. Az est fénypontja mégis Beyoncé előadása volt: a 32 éves énekesnő új dalával és egy több mint 100 csillogó cirkóniakőtől ragyogó, éjkék estélyiben állt színpadra.

Forrás: Tumblr/Beyoncé

Bár Lily Allen az este folyamán nem kapott elismerést, a díjátadó afterpartiján mégis minden szem az énekesnőre szegeződött – nem éppen kitűnő ruhaválasztása miatt. A kétgyerekes anyuka a földig érő pink színű ruhájára húzta rá narancs színű melltartóját, a szettet pedig egy vastagtalpú sportcipővel és furcsa, színátmenetes hajával koronázta csak igazán meg – kattints ide a képért.

Viszonya volt Beyoncénak és Obamának?http://www.life.hu/intim/20140211-beyonce-amerikai-enekesno-es-barack-obama-amerikai-elnok-lehetseges-szerelmi-viszonya.htmlAz énekesnő most megtudhatja, mit érzett korábban Liz Hurley, amikor hírbe hozták Bill Clintonnal.Intim--Nem húzott bugyit Ellie Gouldinghttp://www.life.hu/trend/20140219-ellie-goulding-brit-enekesno-nem-huzott-bugyit-ruhaja-ala-a-brit-elle-magazin-women-of-the-year.htmlNem vacakolt alsóneműivel az énekesnő. Melltartó és bugyi nélkül lépett egy londoni díjkiosztó kamerái elé.Trend--Harry Styles a legjobban öltözött brit pasihttp://www.life.hu/trend/20131203-harry-styles-brit-enekes-lett-a-legjobban-oltozott-pasi-a-2013-as-british-fashion-awards.htmlA One Direction tinisztárja lett idén a legstílusosabb a British Fashion Awards közönségszavazása alapján.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.