Charlie angyalaként hódít Liptai Claudia A Nagy Duettben

Forrás: www.facebook.com/LiptaiClaudiaHivatalos -
A Nagy Duett Liptai Claudia ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia ismét hozta a formáját A Nagy Duett élő adásában. Az év műsorvezetője zöld selyemfényű ruhával bizonyította, kevés nála dögösebb műsorvezető létezik jelenleg.

Ahogy arról a Life.hu beszámolt, Liptai Claudia már A Nagy Duett főpróbájára is dögös ruhában érkezett. Kíváncsiak voltunk, ezek után miben áll a színpadra. Claudia az adás kezdete előtt nem sokkal osztott meg Facebook-rajongóival egy fotót.

Forrás: www.facebook.com/LiptaiClaudiaHivatalos

A műsorvezető gyönyörű, lágy esésű zöld ruhát viselt, amely kiemelte Claudia szépségét. Vékony derekát aranyfényű övvel hangsúlyozta, a lábán pántos szandált viselt. A műsorvezető ruhadarabjai eddig inkább a végzet asszonya imázst erősítették, de nekünk ez a lazább, Charlie angyala szett is nagyon bejön.

Forrás: www.facebook.com/LiptaiClaudiaHivatalos

Claudia már A Nagy Duett próbáján is vadító volt! Mi lesz este?http://www.life.hu/bulvar/20140223-liptrai-claudia-mar-a-nagy-duett-proban-is-szexis-ruhat-viselt.htmlLiptai Claudia vasárnap esténként egymás után kápráztatja el A Nagy Duett nézőit szexisebbnél szexisebb ruháival. A műsort megelőző egyik próbára is vadító ruhában érkezett, ami ráadásul a sajátja volt.TV + Bulvár--Liptai Claudia lett az év műsorvezetőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140221-a-magyar-televizios-ujsagirok-dijat-6-kategoriaban-iteltek-oda-liptai-claudia-lett-az-ev.htmlHat kategóriában ítélték oda a Magyar Televíziós Újságírók Díját, amelyet szórakoztató műsorok és műsorvezetőik díjazására hívtak életre szak- és hírmédiumok. TV + BulvárOrigoElölről apáca, hátulról bombázó volt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140217-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-mely-hatkivagasu-ruhat-viselt-a-nagy-duett-elo-showjan.htmlA TV2 műsorvezetője görög istennős öltözete után hátvillantós szettben szexizett.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.