fashion week Szekeres Nóra smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Glamour-gála előtt nem minden sztár ücsörgött órákat a sminkes székében. 

A harmincnégy éves, háromgyerekes műsorvezető, Szekeres Nóra is ott volt a díjátadó gálán, méghozzá smink nélkül! Nóra állítása szerint nem szívesen sminkel, de minek is - tíz évet biztosan letagadhatna az életkorából. Csodásan nézett ki!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Földi D. Attila

Tatár Csilla is büszke természetes szépségére - a Mokka műsorvezetője nemrég a közösségi oldalán mutatta meg magát smink nélkül.

A fehér overall hódítása - divatbaki a Glamour-gálánhttp://www.life.hu/trend/20140321-a-feher-overall-hoditasa-divatbaki-a-glamour-galan.htmlAzt már megmutattuk, milyen ruhakölteményekben partiztak a magyar sztárok az idei díjátadón, arra azonban csak most figyeltünk fel, hogy egy bizonyos ruhadarabot többen is magukénak éreztek. TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huFényes öltöny, buggyos nadrág - magyar pasik a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20140321-glamour-gala-2014-magyar-pasik-a-voros-szonyegen.htmlNem lenne igazságos, ha csakis a hölgyek öltözködését méltatnánk az idei Glamour-gálán. A Life.hu most megmutatja, miben bulizott a magyar sztárvilág három divatmániás fiatal férfiúja. TrendOrigoDögösen partizik Sarka Kata és Dukai Reginahttp://www.life.hu/trend/20140320-glamour-gala-igy-partizik-sarka-kata-es-dukai-regina.htmlA hazai sztárvilág zöme megmutatja magát az idei Glamour gálán. Sarka Kata és Dukai Regina igen szexisre vették a figurát. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.