fashion week tavasz szoknya stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén szinte minden divat, már ami a szoknyákat illeti. 2014 tavaszán hódítanak a cuppanós ceruzaszoknyák, a kislányosan fodros, rakott fazonok, de nem lőhetsz mellé a klasszikus farmerminivel és egy maxi darabbal sem. A Life.hu most a rövid szoknyákat vette górcső alá  - ezekben nem maradnak ám rejtve a virgácsaid!

Csak kislányosan!

2014 tavaszán abszolút újraélheted a gyerekkorodat. A fodros szoknyáknak nemcsak a fazonja bájos, de a mintái is: virágokban és pöttyökben idén biztosan nem lesz hiány. Arra azonban ügyelj, hogy a fodrok és a nagy motívumok csakis vékony combokon mutatnak jól, és ezekkel bizony nagyot lehet hibázni!

1. Trend-Six / Asia Center - 7.900 forint, 2. Zara - 9.995 forint, 3. Mango - 6.995 forint, 4.Trend-Six / Asia Center - 14.900 forint, 5. H&M - 2.990 forint, 6. Springfield - 19,99 euró

Egyenes fazonok

Ha a tested követő darabok mellett döntesz, akkor is van miből válogatnod: a klasszikus farmerszoknyákon kívül ott vannak még a csajos, mintás, egyenes szabású szoknyácskák is. A virágok ehhez a stílushoz is remekül passzolnak, csakúgy, mint a csíkok vagy a koptatás. Ezek a fazonok azért is imádnivalóak, mert magas sarkúval irtó szexisek, de egy sportos lábbelivel is bátran kombinálhatod őket.

1. Zara - 6.995 forint, 2. New Yorker - 3.790 forint, 3. Trend-Six / Asia Center - 11.900 forint, 4. Springfield - 19,99 euró, 5. Shiva / Asia Center - 1.995 forint, 6. Mango - 7.995 forint

Divattippek tavaszra:

Feldobnád a ruhatáradat? Ha hiszed, ha nem, idén 10.000 forint alatt is kapni csinos lábbeliket-ezeket itt már megmutattuk. Ha szép színes tavaszi felsőket is szeretnél,nézd meg a Life.hu kabátkörképjét.Trendi kiegészítőket, sálakat és táskákat pedigitt mutattunk.

Persze új sminkkekkel sem árt meglepned magad-a2014-es körömtrendekértodáig vagyunk, csak úgy, minta természetesen szép ajakrúzsokértés aszuper dúsító szempillaspirálokért.Van miből válogatni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.