Aranysárga ruhában ragyogott Ördög Nóra

Forrás: Facebook/RTL Klub -
ruha Ördög Nóra Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra ismét csodásan festett a Szombat Esti Láz színpadán. 

Láttuk már fehér csipkébenés szexi feketében, ezúttal azonban egy színes selyemruhát viselt Ördög Nóra. A mell alatt övvel díszített kreáció aranysárga színe csodálatosan illett Nóra barna bőrszínéhez és szeméhez. Reméljük, ezentúl gyakrabban láthatjuk majd őt efféle különleges színű ruhakölteményekben!

Forrás: Facebook/RTL Klub
Ördög Nóra kismamaként is bevállaltahttp://www.life.hu/trend/20140411-rovid-kisfeketet-viselt-ordog-nora-a-szombat-esti-laz-2-adasaban.htmlA Szombat Esti Láz második adásában, amelynek felvételén a Life.hu is ott járt, Ördög Nóra rövid kisfeketét viselt. A műsor stylistja szerette volna megmutatni, egy kismama is lehet szexi - és a műsorvezetőnő tökéletes alany ehhez.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huÖrdög Nóra macskanőnek öltözött - szexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20130612-ordog-nora-musorvezeto-szexi-macskanokent-pozol-ferje-nanasi-pal-fotos.htmlRafinált macskanő-jelmezben pózol Ördög Nóra. A műsorvezetőt férje, Nánási Pál örökítette meg. Kreatív és szexi képek lettek.TrendKatalin hercegnő elbűvölte a pilótákat ishttp://www.life.hu/trend/20140419-katalin-hercegno-ragyogoan-szep-volt-brisbane-ben.htmlAz ausztrálokon kívül mi is elaléltunk a hercegnő ruhájától - háromhetes körútja során szerintünk ugyanis most volt a legcsinosabb. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.