paradicsom sminktipp rúzs szépségápolás ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tedd a napfényt az ajkaidra - tündökölj a szezon új kedvencével, a paradicsompiros rúzzsal. Lesd el sminktippjeinket, hogy a megjelenésed tökéletes legyen!

Az idei tavasz sminktrendje a nyárelő frissességét hozta magával: az élénkvörös rúzsok a szezonra kellemesen meleg, narancsos árnyalatúvá szelídültek, így tökéletes megoldást nyújtanak az egyszerű hétköznapokra is. A paradicsompiros kozmetikumok a szezon adu ászai, hiszen a meleg árnyalatú, illetve a frissen barnult bőrön is tökéletesen mutatnak.

A narancsos árnyalatú piros elsősorban a tavasz, illetve az ősz színtípusba tartozóknak áll jól, ám egy strandon töltött nap után akár a tél, illetve a nyár típusúaknak is érdemes kísérletezniük vele. A paradicsompiros rúzsra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a vérvörös társára: csakis letisztult összeállítás és natúr smink mellett mutat igazán jól. A paradicsompiros rúzst azoknak is érdemes bevállalniuk, akik ódzkodnak a feltűnő sminkektől. Egy látványos ajakszínnel a legegyszerűbb szettet is felejthetetlenné lehet varázsolni – akár munkahelyi, akár alkalmi összeállításról van szó.

5 szabály, amit érdemes betartanod, ha a paradicsompiros rúzs mellett döntesz:

1. A paradicsompiros rúzs csak tökéletes ajkakon mutat jól. Itt korábban már hosszan értekeztünk a legjobb módszerekről, a legfontosabb azonban az, hogy mielőtt felkennéd, radírozd le az elhalt hámsejteket a szádról és hidratáld természetes anyagokban gazdag ajakápolóval.

2. Megfelelő alapozással tovább hódíthatsz élénk színű rúzsoddal. Rúzsbázis használatával a szín órákig a helyén marad, és nem fut ki az apró, száj körüli ráncokba.

3. Csillámos változat helyett válassz matt típust. Ezek jobban tapadnak az ajkakra, és divatosabbak is.

4. Felejtsd el a narancsos kontúrt! A legjobb, ha ujjbegyeddel ütögetve teszed fel a rúzst, így a felvitt réteg vékonyabb lesz.

5. Csak alkalomszerűen használd! A paradicsompiros kellemes árnyalat, mégsem való minden alkalomra és helyszínre. Ez a szín a vérvörös rúzs nyári alternatívája, alkalmazd ennek megfelelően! Íme a Life.hu kedvencei:

1. Giorgio Armani Lip Maestro rúzs 2. Dior Addict szájfény 3. Maybelline szájfény 4. Clinique Chubby Stick rúzs 5. Essence rúzs 6. Chanel Allure rúzs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.