Infografika: minden idők legemlékezetesebb ruhái Cannes-ból

fashion week Cannes estélyi ruha Cannes-i filmfesztivál sztár Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láttad már az összes emlékezetes cannes-i ruhát egy helyen? Mi már igen! Egy brit oldal szerkesztői infografikában mutatják meg, hogy 1953 és 2013 között melyek voltak azok a vörös szőnyeges darabok, amelyekre emlékezned kell.

A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nemcsak a film-, hanem a divattörténetbe is beírta magát. Kevés vörös szőnyeges esemény vonz annyi különleges, meghökkentő vagy éppen vérlázító ruhadarabot, mint a kéthetes esemény. A ruhabotrányokat és a botrányos villantásokat is összegyűjtöttük már. Most egy különleges infografikán láthatod az összes ruhát, amelyre érdemes emlékezni 1953 és 2013 között.

Courtesy of: Mediarun

Úgy gondoltuk, nemcsak az infografikát mutatjuk meg, hanem az eredeti verziót is. A galériában kiemeltük a kedvenceinket, többek között Kim Novak nyakpántos fekete estélyijét 1956-ból, Elizabeth Taylor vállat szabadon hagyó hófehér ruháját, vagy Nicole Kidman egyszerre klasszikus és modern ruháját tavalyról. Kíváncsiak vagyunk, idén ki lesz a legszebb - a nyitónap alapján eddig Blake Lively ruhája viszi a prímet.

/1405/Infog2014517125941Dögös vampok és romantikus hercegnők - Sminkek és frizurák Cannes-bólhttp://www.life.hu/trend/20140516-szepsegmustra-a-cannes-i-filmfesztivalrol-kendall-jenner-blake-lively-karlie-kloss-zoe-saldana.htmlVolt, aki komolyan vette a cannes-i vörös szőnyegre lépését, és akadt, aki nem kerített túl nagy feneket a megjelenésének. A 67. filmfesztivál első napjai után megállapíthatjuk, itt aztán tényleg minden megesett. Míg egyeseket a romantika szele csapta meg, addig mások vérkomoly sminkekkel és őrült frizurákkal léptek a fotósok hada elé. Következzen egy kis szépségízelítő egyenesen a cannes-i vörös szőnyegről.Trend--Bugyi és melltartó nélkül parádézott egy vendég a cannes-i vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20140515-cannes-i-filmfesztival-vendege-bugyi-es-melltarto-nelkul-a-voros-szonyegen.htmlCannes a botrányairól híres - a ruhabotrányokról épp úgy, mint más, a filmfesztiválhoz kapcsolódó vérlázító eseményektől.Trend--Blake Lively áttetsző ruhában nyűgözte le Cannes-thttp://www.life.hu/trend/20140515-blake-lively-attetszo-hofeher-ruhaja-a-cannes-i-filmfesztivalon-2014-2-nap.htmlAz amerikai világsztár már a nyitó napon sem hagyott kétséget afelől, hogy stílusból verhetetlen. A cannes-i filmfesztivál második napján még szexisebb volt, mint az elsőn.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.