A felturbózott gyógypapucs és barátai - Kényelmes lábbelik nyárra

fashion week papucs lábbeli cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ne csak akkor gondolkozz papucsokban, ha strandra indulsz! A saruk idén is divatosan, de ha nincs kedved kapcsolgatni és bokapántos darabot húzni, akkor a következő lábbelik közül bátran válogathatsz.

Flipflop mindörökké

Hiába jött idén vissza a divatba a klasszikus "strandpapucs" felturbózva, a vietnámi stílusú darabok népszerűsége még mindig nem csökkent. Nem is csoda, hiszen kényelmesek, rohangálásra tökéletesek, de mi azért arra sarkallunk, idén próbálj ki új stílusokat is!

1. MK Áruház / Asia Center 2.900 forint, 2. Deichmann 2.990 forint, 3. Tamaris 24,99 font, 4. Topshop 24 font, 5. MK Áruház / Asia Center 2.990 forint

Gyógypapucsok felturbózva

Ha idén láttál már divatos lányokat gyógypapucsban rohangálni, és ezt nem tudtad hova tenni, akkor nem vagy egyedül. 2014 nyarán nagyon trendik a klasszikus orvosi papucsok felturbózott változatai, főképp a fekete, fehér, arany és ezüst árnyalatok. Elsőre merésznek tűnhet, és mi is gyűlöltük a látványt, ám el kell ismerni: tud ez a dolog menő lenni, ha a szett jól van összeválogatva. És nem utolsósorban szuperkényelmes is! Ha pedig nem hiszed, hogy létezik ennél a stílusnál rondább, el kell áruljuk: ezek a papucsok még az ideieket is felülmúlják.

1. Buffalo 59,90 euró, 2. Asos 28,15 euró, 3. Zara 17.995 forint, 4. Oysho 6.995 forint, 5. Stradivarius 9.995 forint

Klasszikus papucsok másképp

Ha unod a flipflopot, és nem vagy elég merész a gyógypapucshoz, akkor a következő darabok lesznek a kedvenceid: ezek is kényelmesek, visszafogottak, a flitteres vagy fémes változatok pedig még elegánsak is.

1. Zara 9.795 forint, 2. F&F 4.590 forint, 3. Bagatt, 4. MK Áruház / Asia Center 2.600 forint, 5. Bershka 6.995 forint
A hónap színe: paradicsompiroshttp://www.life.hu/trend/20140429-a-honap-szine-paradicsompiros.htmlVarázsold el magad a nyár leglendületesebb színével! Ismerd meg a paradicsompirosban rejlő erőt, és add át magad a szabadság perzselő perceinek.Trend--Sztárgardrób: Hienhttp://www.life.hu/trend/20140610-sztargardrob-sorozatban-hien-a-viva-comet-2014-legjobb-enekesno-jeloltje-a-megasztar-egykori.htmlAlig múlt húszéves, de már tökéletesen tisztában van azzal, mi áll jól neki. A színeket mesterien kombinálja egymással, egyszer bájos fiatal lánynak öltözik, de ha úgy tartja kedve, bőrben és tűsarkúban hódít. A minap belestünk a június 11-i Comet-gálára készülő Hien gardróbjába.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huLehetsz trendi a strandon is! Szuper kiegészítők fürdőruháhozhttp://www.life.hu/trend/20140528-dogos-kiegeszitok-bikinikhez-strandtaskak-kendok-torulkozok.htmlAzt már megmutattuk, hogyan válassz bikinit az alakodra, és láthattad a nyár legszebb csíkos és pöttyös fürdőruháit is. Ám nem elég, ha megvan a tökéletes darab a napfürdőzéshez, néhány kiegészítővel érdemes feldobnod a strandszettedet.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.