Magyar tervező ruhájában pózolt a világpremieren a tinisztár

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
tervező Abodi Dóra Angelina Jolie vörös szőnyeg Lady Gaga premier Bailee Madison Maleficent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bailee Madison színésznő Abodi Dóra magyar tervező kreációjában érkezett Angelina Jolie új filmje, a Maleficent díszbemutatójára Hollywoodba.

Izgalmasan telt Angelina Jolie új filmjének bemutatója. A Maleficent (Demóna) premierjén a színész-rendezőnő egy drámai bőr estélyiben sokkolt. Párját, Brad Pittet arcon vágta egy ukrán riporter. Az egyik pimaszul fiatal színésznő, Bailee Madison pedig Dora Abodi ruhában lépett a szőnyegre.

Bailee Madison Forrás: AFP/Frazer Harrison

Nem ez az első eset, hogy világsztárok viselik a tehetséges magyar tervező egy-egy darabját. Korábban Lady Gaga hordta Dóra egyik extrém ékszerét. Majd Az éhezők viadalának sztárja, Jena Malone is Dora Abodi ruhában tündökölt.

Horváth Éva szebb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20140529-horvath-eva-modellrol-kulonleges-fotokat-keszitettek-amelyeken-ugy-nez-ki-mint-egy-brazil.htmlKülönleges képeken pózolt Horváth Éva. A dögös modellt ezúttal brazil szépségkirálynővé alakították.Trend--Bőr estélyiben sokkolt Angelina Joliehttp://www.life.hu/trend/20140529-angelina-jolie-szineszno-a-maleficent-demona-bemutatojan-egy-bor-versace-ruhaban-volt.htmlA világsztár a Demóna című film premierjére egy fekete, bőr Versace estélyit választott. Sokkolóan festett, az már biztos.Trend--Brad Pitt lett Vitalij Szedzsuk újabb áldozatahttp://www.life.hu/kult/20140529-angelina-jolie-maleficent-filmbemutatojan-brad-pittet-megtamadta-vitalij-szedzsuk-teves-provokator.htmlAmerica Ferrara után ezúttal Brad Pittet találta meg Vitalij Szedzsuk ukrán tévés. A színész Angelina Jolie-t kísérte el a Maleficent díszbemutatójára, amikor a vörös szőnyeg provokátora szájba vágta - írja a cnn.com. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.