Katalin hercegnő szoknya Ausztrália turné testőr fenék kínos pillanat villantás brit uralkodóház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercegnője mellett ezentúl egy női bodyguard áll, hogy a jövőben elkerüljék az ausztrál turnén történt kínos villantásokat.

Úgy tűnik, a brit uralkodóház nem bírja kiheverni Katalin legutóbbi villantását. Ahogy a Life.hu is megírta, a hercegnő csupasz fenekéről a német Bild közölt kínos fotókat, amelyek bejárták a világot. Az incidens még az ausztrál turné során történt. A hírek szerint Vilmos felesége most külön személyzetet kap. Egy női testőr követi majd minden lépését, és igyekszik megakadályozni, hogy ciki képeket kattintsanak róla a fotósok – írja a brit Mirror.

Katalin szoknyáját felfújta a szél Új-Zélandon is Forrás: AFP/Mark Tantrum

A kísérő még akkor is ott lesz Katalin nyomában, amikor csak egy kis vásárlásra ugrik ki. Kicsit nehéz elképzelni, pontosan hogyan tudja majd megvédeni a hercegnőt. Jön egy fuvallat és ráveti majd magát?

Egyébként korábban is történt már hasonló divatbaki Katalinnal. Tavaly a pöttyös ruhájába kapott bele a szél, de az áprilisi új-zélandi turnéra érkezve is fellibbent a ruhája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.