Már egy Kardashian féltesónak is ciki, hogy Kardashian?

Forrás: AFP/Patrick Kovarik -
modell divatbemutató Kendall Jenner kim kardashian karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak Beyoncénak ciki Kim Kardashian . Kendall Jenner anyai ágon féltestvére Kourtney, Kim, Khloé és Rob Kardashiannak, szerepel a K, mint Kardashian valóságshow-ban, mégis van, amikor legszívesebben letagadná, hogy kicsoda. Kendall Jenner ugyanis szeretne a legnagyobb modellek közé kerülni, de néhány tervező nem veszi komolyan a Kardashian klán miatt.

"Mindenki azt hiszi, hogy a siker csak úgy az ölembe pottyant, pedig nem!" - nyilatkozta Kendall a Love magazinnak. "Minden, ami megadatott, sok esetben csak ellenem dolgozik. Sokkal keményebben kell dolgoznom, mert sokan nem vesznek komolyan modellként. A tévéshow miatt. Jártam olyan castingokon, ahol szinte meg se néztek - a nevem miatt. Az volt a legjobb, amikor nem ismertek fel."

Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Ennek ellenére Kendall Jenner nem egy nagy tervező kifutójára bekerült már: szerepelt Marc Jacobs és a Chanel bemutatóján is. Előfordult az is, hogy Kim Kardashiant ugyanazokra a divatbemutatókra hívták meg nézőként, amelyiken Kendall modellként dolgozott. Ilyenkor Kim felhívta, hogy megkérdezze, elmenjen-e a show-ra, vagy ne. A válasz a legtöbbször így hangzott: "Ne!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.