A legszebb lábak az Emmy-gálán: Julia Roberts

Forrás: AFP/Jason Merritt -
színésznő Julia Roberts Emmy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem estélyi ruhában érkezett Julia Roberts a 2014-es Emmy-díjátadóra, mégis rá irányult a legtöbb figyelem. Hogy miért? Hát a tökéletes virgácsai miatt!

A színésznő egy derékban karcsúsított, fodros aljú, köldökig dekoltált Elie Saab kreációban érkezett a gálára. A ruha nem volt szupermini, mégis tökéletesen kiemelte a színésznő eszméletlen virgácsait.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Hihetetlen, hogy Julia három év múlva ötvenéves (!) lesz, és ilyen combokkal büszkélkedhet. Hogy irigykedünk-e rá? Az nem kifejezés!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Te is szeretnél ilyen lábakat?

A jó genetika kell, hiszen hiába edzene Julia hosszú órákat minden nap, ha nem örököl ilyen alakot. Ám te is tehetsz azért, hogy neked is formásak és izmosak legyenek a lábaid: itt mutattunk már szuper crosstréning-gyakorlatokat combizomra, itt pedig elárultuk, hogyan végezd a tökéletes kitörést.

Emlékezetes ruhaköltemények a 2014-es Emmy-gálánhttp://www.life.hu/trend/20140826-emmy-gala-voros-szonyeg-a-legszebb-ruhak-a-dijatadon.htmlVége az uborkaszezonnak, beindultak a díjátadók. Míg a vasárnap esti MTV Movie Awards sztárjai igyekeztek minél több cicit és combot villantani, addig a hétfő esti Emmy-gálán az eleganciáé, a hófehéré és a pipacspirosé volt a főszerep. Reméltük is, hogy így lesz, és be is mutatjuk a gála legszebbjeit. Trend--Ikonok, lányok és unokák - ki viszi a legtöbbre?http://www.life.hu/trend/20140822-szepsegikonok-audrey-hepburn-grace-kelly-elvis-presley-georgia-may-jagger-a-palyan.htmlAudrey Hepburn unokája, Emma Ferrer pózol a Harper's Bazaar legújabb címlapján. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen a kiváló genetika mellett a hírnév is igencsak tolja Emma szekerét. De nem a csodaszép színésznő unokája az egyetlen, aki követi a nagy elődöket a pályán. TrendOrigoÖltözz ezüstbe, és hódíts! Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140822-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-rihanna-kim-kardashian-jessica-alba-chloe-grace-moretz.htmlDíjátadók helyett a héten premiereken hemzsegtek a világsztárok. Meg is mutatjuk, kié volt a legdögösebb dekoltázs, és az is kiderül, milyen színű a filmcsillagok kedvenc cipője 2014 nyarának legvégén. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.