JLo szexi, és még nem unjuk

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
Angelina Jolie énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Angelina Jolie 2012-ben gyakorlatilag kisajátította magának a combvillantást, ezúttal Jennifer Lopez mutatja meg, hogyan is kell ezt csinálni. 

A Fashion Rocks partin nem árt, ha az ember tényleg kiteszi, amije van. Így tett Lopez kisasszony is, aki egy fekete, szuperdögös Atelier Versace estélyiben pózolt a vörös szőnyegen. Bár nem árt, ha az ember lánya követi azt a kimondatlan divatszabályt, hogy nem mutat egyszerre combot és dekoltázst, ez mégis jól működött Jennifer Lopeznél. Már annyiszor leírtuk, és most sem tudunk mást mondani: szuperdögös volt. 40 felett ilyen teste nem sok sztárnak van még Hollywoodban se!

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Jennifer egyébként a parti előtt fel is lépett a rendezvényen, aminek szintén megadta a módját. Falatnyi fellépőruhában, elegáns kiegészítőkkel és hatalmas lófarokkal lépett színpadra.

Forrás: AFP/Theo Wargo

Így fest a legendás popsi hátulról. Csillagos ötös, nem igaz?

Forrás: AFP/Theo Wargo

Te is ilyen popsira vágysz?

Ha te is eszméletlen farizmokat szeretnél, ideje elkezdeni az edzést! Itt és itt már megmutattuk kedvenc, nagyon hatékony popsigyakorlatainkat - próbáld ki őket!

Szexi, dögös és élvezi - Jennifer Lopez 45 évesen is csúcsformábanhttp://www.life.hu/trend/20140723-jennifer-lopez-enekesno-tancosno-szineszno-szulinapos-szexi-fotokon-pozol.htmlÉvtizedek óta a pályán van, és nem túlzás kijelenteni, hogy most még sokkal szexisebb, mint húsz éve. Rajta nem látszik az idő múlása, sőt: még mindig ő az egyik olyan világsztár, aki megtestesíti az igazi, nőies szépséget, stílusérzéke pedig az utóbbi években jócskán finomodott. Boldog szülinapot, JLo!TrendOrigoOlajosbödönbe esett Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20140617-jennifer-lopez-olajos-labai-egy-amerikai-showmusorban.htmlA kétgyerekes anyuka egy amerikai show-műsorban promózta legújabb albumát hatalmas dekoltázzsal és olajtól fénylő lábakkal. Jaj!Trend--A hét sminkbakiját követte el Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20140503-jennifer-lopez-sminkbakija-az-iheartradio-awards-dijatado-galan.htmlFura dolog az, hogy amíg a zöld színű ajkakon nem akadunk ki, addig egy füstös szemsminkre tátott szájjal csodálkozunk rá, annyira elrontotta az illető.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.