Carrie tanított meg divatozni - 10 inspiráló szett a Szex és New Yorkból

fashion week Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha minden igaz, és a dívák is hajlandóak rá, összeáll a Szex és New York 3. része. Igen, szerintünk is csapnivalóak voltak a sorozat után a mozifilmek, ennek ellenére mégis - nem egyszer - megnéztük őket, persze hogy a ruhák miatt. A harmadik résszel sem lesz ez másként, nosztalgiázásképp össze is szedtünk 10 olyan szettet, amiket imádtunk a sorozatban és a moziban is.

1. Csíkok mindörökké

Párizs, romantika és a csíkok kombinálása - ezt a szettet bármikor viselnénk!

Forrás: Northfoto

2. Uralom a káosz felett

A sorozat utolsó részének utolsó perceiben viseli Carrie azt a szettet, ami tökéletesen mutatja, mi sülhet ki a különböző anyagok kombinálásából. Szőr a selyemmel, szín a színnel - az eredmény egy mestermű!

Forrás: Northfoto

3. Kell egy virág!

Bár nem vagyunk feltétlen hívei a ruhákon díszelgő művirágoknak, Carrie-nek még ez a momentum is mindig tízpontosra sikeredett.

Forrás: Northfoto

4. Romantika, amikor csak tetszik

A barna és a bézs együtt remek párost alkotnak, a finom tüll anyagokat pedig még jövőre is viselheted. Körülbelül azóta szeretjük a tüllt, amióta megpillantottuk ezt az álomszép Versace Couture ruhát, és ez a szerelem még mindig tart.

Forrás: www.hbo.com/sex-and-the-city

5. Zakó és játékos póló

Önmagában nem feltétlenül viselnénk Mickey-egeret vagy Bambit a mellkasunkon, ám egy letisztult blézerrel már egészen más a helyzet. Így volt ez a sorozat idején, és így van ez ma is.

Forrás: www.hbo.com/sex-and-the-city

6. Gyöngysor - mértéktelenül

Igen, klasszikus az egysoros gyöngyfüzér a nyakban, de ezt a képet látva inkább unalmasnak mondanánk. Halmozd a gyöngyöket, de okosan - az eredmény imádnivaló lesz!

7. Carrie és az ő nyaklánca

A saját nevünket a nyakunkban hordani akár ciki is lehetne, mégis így tett legdivatosabb sorozat hősnője. Konklúzió: igényes formában, szép betűkkel miért is ne?

Forrás: www.hbo.com/sex-and-the-city

8. A legszexibb szett

Csillogó bugyi és királykék kabát - ez a duó egyszerűen beleégett a retinánkba.

Forrás: www.hbo.com/sex-and-the-city

9. Cipők mindörökké

Nehéz lenne felsorolni Carrie sorozat- és filmbeli topánkáit, így mutatjuk két kedvencünket. Az egyik az a királykék Manolo csoda, amiben Carrie házasodni vágyott - ezt a lábbelit viselte idei esküvőjén a stílusikon Olivia Palermo is. A másik, számunkra emlékezetes szandál az a pink Christian Louboutin szépség, amit Carrie Mr. Big meghódítására vásárolt. Az álomcipellőhöz fekete ruha és izgalmas színű kabát dukált - ennél kreatívabb kisfekete kombinációt azóta sem láttunk. Ha a képek nem elég beszédesek, ebben a videóban minden benne van.

Forrás: HBO, Christian Louboutin

10. Az igazi stílusikon

Carrie Dior feliratos pólóban - alapesetben utálnánk, mégsem tudjuk. Talán a szoknya teszi? Talán az összkép? Mindegy is, a végeredmény hihetetlenül inspiráló!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.