A stílusodat keresed? Szegd meg a divat ősrégi szabályait!

fashion week stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket - még a divatban is. Ne hagyd, hogy gúzsba kössenek az öltözködésben felállított ezeréves szabályok, hangsúlyozd inkább az egyediségedet! Próbálj ki  olyan dolgokat, amiket korábban csak azért nem vállaltál be, mert nem illett. Ma ugyanis mindent lehet!

Keverd, amit lehet!

Nincs is annál trendibb, mint ha egy adott színskála különböző színeit használva kombinálod össze a szettedet. Mindegy, hogy különbözőek a minták, az anyagok, két, különböző árnyalatú szín remekül működik együtt.

Forrás: http://lookbook.nu (Rachael Dobbins, Amnita Online, Cassie M.)

Áttetsző blúz alá színes melltartó

"Hivatalosan", stylist szemmel az áttetsző anyagok alá testszínű fehérneműt érdemes választani. Ezzel egyet is értünk, ha "komoly" helyen kell megjelennünk, alapvetően azonban imádjuk az izgalmas szetteket!

Forrás: http://lookbook.nu (Amnita Online),

Kombináld a kéket a feketével!

Ez az a páros, amitől sokan rettegnek, pedig nem kéne: ez a két szín nagyon jól mutat egymással.

Forrás: http://lookbook.nu (Princess S., Cassie M.)

Magas vagy? Viselj tűsarkút!

Hol vannak már azok az idők, amikor a modellalkatú lányoknak ciki volt még magasabbnak tűnni? A szupermodellek tűsarkakon gáláznak - ha nekik szabad, akkor mindenkinek!

Forrás: http://lookbook.nu (Jessica Stein)

Hordj fehéret akár télen is!

A nyár alapszíne a fehér, az rendben van. No, de télen, hóban, latyakban hogy fest majd egy fehér szett? Természetesen istenien, persze csak ha ügyelsz a tisztaságra.

Forrás: http://lookbook.nu (Sally D.)

Táska és cipő: kombináld, ahogy csak akarod!

Zoób Kati szerint unalmas, ha a cipő és a táska színe megegyezik. Mi is imádjuk a színben eltérő kombinációkat, ám ha olyan kedvünk van, akkor igenis egyforma színű darabokat választunk! Mert a divatban mindent lehet, nem igaz?

Forrás: http://lookbook.nu (Valery Dolgova)

Tetováltass!

A tetkók jöhetnek, de csak okosan - a ribancrendszám sosem lesz szexi! Ellenben a fémes színű, arany vagy ezüst tetkók irtó dögösek, pláne nyáron! Itt meg is mutattuk, mire gondolunk.

Forrás: http://lookbook.nu (Mayo Wo)

A fodros nem csak kislányoknak való

Jó, a pasik nem rajonganak a tüllszoknyákért és a fodrokért, mi viszont nagyon is!

Forrás: http://lookbook.nu (Mayo Wo)

Zoknit szandállal!

Ha menő a gyógypapucs, akkor ezt a kombót is legálissá tehetik a divatdiktátorok.

Forrás: http://lookbook.nu (Mayo Wo, Lotta-Liina Love)

Szedd elő anyukád cuccait!

A magas derék úgyis mindennél menőbb, de biztos, hogy találsz még egy-két vintage cuccot a gardrób mélyén!

Forrás: http://lookbook.nu (Isi Rosenberg)

Méregdrága alapdarabok? Már akinek...

Mondják, hogy érdemes arra törekedni, hogy az alapdarabok minőségiek - és drágák legyenek. Na, de kinek mi az alapdarab? Ne gondold, hogy csak akkor jó egy ruha, ha méregdrágán vetted meg - döntsd el te, neked megéri-e annyira.

Forrás: http://lookbook.nu (Toshiko S.)

Mutass. amennyit jól esik!

Egyszer élünk, és most vagy fiatal vagy bomba alakú - akkor miért ne viselj haspólót vagy szexisen dekoltált felsőket?

Forrás: http://lookbook.nu (Zayna Carter)

Elő a virgácsokkal!

Igen, akár a munkába is. Nem mindegy, hogy miniszoknya vagy forrónaci? Kompenzáld inggel, bő kardigánnal - menő lesz!

Forrás: http://lookbook.nu (Cassie M., Lisa Dengler)

Így csináljuk mi, a Life.hu divatmániásai:

Eszter:

"A klasszikus szabály az, hogy fehér felső alatt testszínű melltartót kell visel - HA nem szeretnéd, hogy látszódjon a melltartód. Én viszont imádom a fehér blúz alatt a fekete, a párducmintás vagy a színes melltartót. Szerintem egy farmer-fehér felső-fekete melltartó és fekete magas sarkú együtt kifejezetten dögös, mégsem túl sok.

Létező divatszabály az is, hogy bő felsőhöz szűk alsót, szűk alsóhoz bő felsőt érdemes viselni. Szerencsére megengedhetem az alakom és alkatom miatt, hogy a boyfriend jeanshez lenge anyagú, de bő fazonú felsőt viseljek - ilyenkor mondjuk magas sarkú cipőt veszek a szetthez, hogy ne tűnjek szélesebbnek annál, mint amennyire amúgy is vagyok.

Nincs külön buliruhatáram és munkahelyi ruhatáram. Nincsen dress-code a munkahelyen, így az egyik nagy kedvencem a flitteres felső és blézer kombináció.

A fekete-sötétkék kombót én is imádom! Szerintem ez a páros egyszerre klasszikus és izgalmas."

Barbi:

"Idén vettem egy királykék ruhát és egy fekete kimonót. A kettő együtt zseniális. A tüllszoknyámat imádom, ha tehetném, minden nap abba jönnék dolgozni. Mert nálunk azt is lehet :-) Amúgy pedig szívesen keverem az elegáns és a sportos cuccokat, rajongok a most menő csinos, lágy anyagú, melegítőnadrág hatású darabokért, amik tűsarkú szandállal eszméletlenül dögösek. Simán felveszem a csinos ceruzaszoknyámat a conversemmel, mert kényelmes, mégis nagyon csajos lesz a vége. És igen, mindjárt 30 leszek, de hordok crop topot, mert úgy érzem, jól áll, és még nem gondolom, hogy takargatnom kéne magam. Majd pár év múlva ez is eljön - most még élvezem a rengeteg edzés áldásos hatását :-)"

Ruhák, amiket szívesen kölcsönkérnénk Victoria Beckhamtőlhttp://www.life.hu/trend/20140807-victoria-beckham-divattervezo-david-beckham-felesege-elarverezi-tobbszaz-ruhajat.htmlVictoria Beckham nagyszabású jótékonykodásba kezdett: 600, a szívéhez közel álló ruhadarabot árvereztet el, a befolyt összeget pedig jótékony célokra ajánlja fel. TrendOrigoCsak semmi fodor és a csipke! Extra esküvői ruhák világsztár módrahttp://www.life.hu/trend/20140806-kulonleges-eskuvoi-ruhak-amiket-vilagsztarok-viseltek.htmlBár szeretjük az idei klasszikus esküvői trendeket a sok rózsaszínnel, csipkével és sellő fazonú ruhával, meg kell hagyni, izgalmas tud lenni, ha az ember lánya a nagy napon be mer vállalni valami egészen különlegeset. A világsztárok sem esküsznek mindig a hagyományosra - íme, néhány szépség, akik nem féltek változtatni a szokásoson. TrendOrigoA pasik gyűlölik, mégis évtizedek óta hódít - így viseld az egyberészes fürdőruhát!http://www.life.hu/trend/20140729-egybereszes-furdoruha-mar-viselt-ilyet-sophia-loren-natalie-wood-igy-erdemes-viselni.htmlNemrég kiderítettük, melyek azok az idei nyári trendek, amiktől a pasikat kiveri a víz, és sajnos az egyberészes fürdőruha nem aratott osztatlan sikert. Pedig ez a ruhadarab legalább olyan trendi, mint a bikini, és tud roppant csinos is lenni. Még mindig zajlanak a leárazások, ráadásul jön még kánikula, így még nem késtél le arról, hogy beszerezz egy ilyen darabot!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.