Letícia spanyol királyné Maxima holland királyné Hollandia szavazás ruha találkozás stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VI. Fülöp herceg és Letícia királyné Hollandiába látogatott Vilmos Sándor királyhoz és Maxima királynéhoz. Szemeket a ruhákra!

Kezdetét vette az újdonsült spanyol király, VI. Fülöp és felesége, Letícia királyné hollandia útja, amelynek első állomása egyenesen Hollandia uralkodóihoz, Vilmos Sándor királyhoz és Maxima királynéhoz vezetett.

Forrás: Northfoto

A történelmi eseményen igazi trendpárbajnak lehettek szemtanúi az alattvalók. Míg Maxima egy roppant elegáns, peplum fazonú kosztümben bűvölte el a népet, amelyet egy nagyon feltűnő, színben harmonizáló tüskés nyaklánccal dobott fel, addig Letízia szinte elbújhatott a holland királyné mögött a maga egyszerű, piros ruhájában – ám mint általában lenni szokott, a spanyol királyné karcsú alakján még ez is remekül mutatott. Nektek melyikük szettje tetszik jobban?

Letícia vs. Katalin - győzzön a jobbik!

Divat iránti szenvedély és tündérmesébe hajló életút - de vajon melyik uralkodonő nyeri el a stíluskirálynői koronát? A Life.hu írásátITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.