Álomszép kismama Blake Lively

Forrás: AFP/Mike Coppola -
babavárás Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ő az egyik leggyönyörűbb és legstílusosabb színésznő, így nem volt kérdés, hogy pocakosan is csúcsformában lesz. 

Nagyjából egy hete jelentette be a színésznő, hogy kisbabát vár, és a napokban volt az első alkalom, hogy hivatalos eseményen is megmutatta magát: ő is ott volt a Golden Heart Awards-gálán New Yorkban. A különleges, lilás pezsgőszínű estélyiben csodásan festett - remekül áll neki a gömbölyödő pocak!

Forrás: AFP/Mike Coppola

Blake elárulta, mindig is készült az anyaságra. ,,Nagy családból jövök. Ötünk közül én vagyok a legfiatalabb, így sosem kellett egyik testvéremre sem vigyáznom, mégis mindig én voltam az, aki az ismerősök, barátok gyerekeivel játszott" - vallotta a színésznő.

Szakmát váltott Blake Lively

Persze nem hagyta abba végleg a színészkedést, de pár hónapja elindította weboldalát, ahol divattal, egészséges életmóddal és sok más női témával foglalkozik. Már csak a képek miatt is megéri belesni a stílusikon oldalára - itt megteheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.