Barna tiniből lett szép szőke nő Király Linda

hajviselet frizura Király Linda kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láttad már barna hajjal Király Lindát? Ha nem, akkor most megnézheted. Az énekesnő ugyanis tizenéves korából bányászott elő egy fotót, amelyet a közösségi oldalán meg is osztott.

Szinte semmit nem változott az elmúlt évek alatt Király Linda. Éppen ezért a kommentelők sem tudták egyértelműen eldönteni, hogy az énekesnő egy korábbi képet mutatott-e meg nekik vagy a frizuráját változtatta meg. Nos, tüzetesebben szemügyre véve az előbbiről van szó. Linda a rajongóitól - ahogy arra számíthatott is - jó sok lájkot zsebelt be a kacér tinifotóval. Oldala követői bájos arcocskáját és gyönyörű hangját is dicsérték. Linda egyébként nem először nosztalgiázik a fényképalbuma előtt, nemrégiben kislánykori fotót mutatott magáról.

Miből lesz a cserebogár?

Nem csak Linda, de más hírességek is előszeretettel mutatják meg korábbi önmagukat olykor a Facebookon. Hódi Pamela például így festett tizenéves korában, Oroszlán Szonja gyerekkori fotót osztott meg, Gwen Stefani így nézett ki egykor, Beyoncé pedig már a világhír előtt is szívdöglesztő volt. A Barátok közt egykori sztárja, Munkácsy Kata is megtalálta egyik kedvenc gyerekkori fotóját, Balázs Klári pedig egy tévéműsorba érkezett a családi fotóalbummal. Ha még nem unjátok a régi celebfotókat, akkor idekattintva Sebestyén Balázst láthatjátok durcás kiskamaszként. Ezen a fotón pedig a ma már 65 éves Károly herceg feszít, úgy hatvan évvel ezelőtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.