A legismertebb magyar sztárok, akik arcukat adták az arcfiatalításhoz

Fotó: Nánási Pál -
Vándor Éva Balázs Klári fiatalság Horváth Éva Nyertes Zsuzsa Udvaros Dorottya szépség beavatkozás Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy a legnagyobb dívák, Madonna, vagy éppen Gwyneth Paltrow fiatalságának titka az oxigénterápia, de érdemes ellesni a hazai sztárok szépségtitkait is. A Life.hu most összegyűjtötte, hogyan fiatalodnak a magyar hírességek.

Korábbi cikkünkből kiderül, hogy a bőr rugalmasságának elvesztése a harmincas éveinkben kezdődik, és ötven felett egyre gyorsabbá válik. Ehhez hozzájárul, hogy idővel csökken a kollagén és elasztin termelődése, valamint a bőr vízmegkötő képessége is. A folyamatot lassítani azonban minden életkorban lehetséges. Így tesznek kedvenc magyar szépségszakértőink is.

Udvaros Dorottya

"Azt hiszem, az a titok, hogy jóban kell lenni magunkkal, belülről kell elkezdeni építeni az egyensúlyt, és természetesen nagyon fontos az egészséges életmód. Ha pedig mindezzel megvagyunk, akkor jöhet a külső segítség" - mesélte korábban egy interjúban a színésznő, aki sosem titkolta arcplasztikáját. "Nincs mit szépíteni, az én koromban bizony már látható jelei vannak az idő múlásának, amit sajnos magam is tapasztalok. Ráadásul a színészek arcbőrének állandó extra igénybevételt jelent a poros színházi próbatermekben töltött idő, és a forgatásokon, fotózásokon meg pláne a színpadon használt erős smink, nem beszélve arról a felfokozott állapotból fakadó idegfeszültségről, ami egy szerep eljátszásával jár" - vallotta Dorottya, akin műtét nélkül végeztek face-liftinget, az úgynevezett Ultherapy eljárással.

Erről az eljárásról, amely nemcsak a megereszkedett bőrt emeli fel, hanem a kollagénképződést is bebikázza, Courteney Cox is elismerően nyilatkozott. Elmondás szerint ő is az Ultherapy kezeléseknek köszönheti, hogy legalább tíz évet letagadhat.

Fotó: Rózsa Erika

Vándor Éva

Mivel különösen biztonságos, ugyanezt a technikát választotta Vándor Éva is, aki így már büszkén tudja felvállalni a korát, mert egyáltalán nem érzi néninek magát. "Sosem panaszkodom, nem a negatívat látom meg először. Tudom, hogy mennyire fontos őszintének lenni saját magunkkal" - árulta el korábban a színésznő. Kolléganőjéhez hasonlóan ő is óckodott attól, hogy kés alá feküdjön, így kézenfekvő volt számára az Ultherapy.

"Színésznőként nem engedhetem meg magamnak, hogy az arcommal hazardírozzak. Én az életben is minden túlzást ellenzek, akár fogyókúra, akár szépség terén, és megpróbálom úgy élni az életemet, hogy az arany középutat választom. Biztosra akartam menni" - mesélte Éva, aki szintén nem titkolta soha, hogy a nevét adta az arcfiatalításhoz.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Schell Judit

Annak ellenére, hogy Schell Judit 2005-ben egy interjúban, arra a kérdésre, hogy mi az, amit soha sem próbálna ki, bármennyire is szépíti, azt mondta, hogy az arcplasztikát, végül úgy döntött, hogy mégis körülnéz a szépségpiacon. Ugyan korábban sem zárta ki ezt a lehetőséget: "De soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő. Tudnék mit változtatni az arcomon, de számomra riasztó a plasztikai műtét" - mondta akkor.

2014-ben végül Judit is úgy döntött, megtöri a csendet és büszkén beszél a szépségéről. "Most, hogy kicsit több időm volt magamra, kezdtem el keresgélni, hogy így 40 felett hogy tudnám az arcbőrömet is intenzívebben karban tartani, és így találtam rá a Scarlet kezelésre. Ez több szempontból is nagyon jó választásnak bizonyult" - mondta a színésznő a mikrotűs rádiófrekvenciás arckezeléséről, aminek az a lényege, hogy stimulálja a bőr rugalmas rostjainak termelését, ezáltal megújítja a bőrt, visszaállítja tömörségét. Tehát a kezeléssorozat folyamán tulajdonképpen a bőr természetes folyamatainak felpörgetésével következik be a bőrfiatalító hatás. "Meg kell, hogy mondjam, pont erre volt szükségem."

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Horváth Éva

Horváth Éva több ízben is nyilatkozott már a Life.hu-nak szépsége és egészsége megőrzéséről. Tudjuk például róla, mivel tartja magát formában, milyen technikákkal méregtelenít, és hogy mire gondol futás közben. Éva nem rejti véka alá, hogy mindemellett két okból is bízik az orvos-esztétikai kezelésekben. Egyrészt, mert tartós hatást biztosítanak, másrészt pedig mert felveszik a versenyt a plasztikai műtétekkel, de mégsem számítanak olyan drasztikus megoldásnak.

"Életem a szépség és az egészség. Az Infini a legjobb biztosíték a természetesen gyönyörű bőr eléréséhez" - mondja a műsorvezető, akinek a titkos módszere egy olyan eljárás, amivel nincs szükség injekciós tűre, nincsenek többé eltorzult vonások, nincs fájdalom és lábadozás, csak szép és természetesen fiatalos arc már az első kezelés után. Vagyis mindössze három, 30 perces kezelés és akár 10 évvel fiatalabbnak tűnik az arc.

Fotó: Nánási Pál

Balázs Klári

Néha-néha felröppen a hír, hogy Klárika egész biztosan arcplasztikán esett át. Hiszen telik az idő, de mégsem hagy nyomot az arcán, sőt, időről időre egyre fiatalabbnak néz ki. Korda György neje tavaly elégelte meg a találgatásokat, és azután, hogy 2012-ben a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának is mesélt plasztikautálatáról, tiszta vizet öntött a pohárba.

Elmondta, azért vállalta, hogy kipróbálja a vékony szálas kontúrterápiát, mert ez nem plasztikai műtét, hiszen bőrgyógyász végzi, és csak tűt használ. "Már most, a kezelés után is látszik, hogy megemeltebb, feszesebb lett a bőröm, pedig két hét kell, hogy tökéletes legyen a hatás" - mondta 2013 júniusában. Idén pedig azt is büszkén vállalta, hogy ezt bizony úgy kell értelmezni, hogy biofonalat ültettek az arcába, vagyis orvosi szálakat húztak be a bőr mélyebb rétegeibe egy tű segítségével, ami nemcsak megemelte a bőrét, hanem kollagéntermelésre is serkentette a mélyebb rétegeket.

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsa 2011-ben, az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt kedvelt szépségterápiájáról. A színésznő elárulta, hogy a színház mellett szépségápolással foglalkozik a legtöbbet, és kizárólag a hagyományos kozmetikának a híve, így találta meg a Drakula-terápiát - írja a napidoktor.hu.

Ez az eljárás a művésznő szerint,serkenti a DNS-javítás folyamatát, gyógyítja a sebhelyeket és a száraz, ráncos és fakó bőrt érezhetően és láthatóan fiatalosabbá teszi. Vagyis a saját vérünk simítja ki a gödröcskéket és a mimikai ráncokat. A művésznő azt is kifejtette, hogy a Drakula-terápia előnye, hogy a mesterséges vegyületekkel ellentétben erre senki nem lehet allergiás, hiszen a ránctalanító csodaszert a saját testéből nyerik. A színésznők körében is igen népszerű ez a módszer, szépült már így Keresztes Ildikó és Csomor Csilla is, valamint Demi Moore.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.