Már megint új frizurával parádézik Beyoncé

meccs frufru Jay-Z frizura kosárlabda haj rövid Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a bizonyos frufru már rég a múlté, ezúttal a hosszból csípett le egy keveset az énekesnő.

Egyre nehezebben igazodunk ki Beyoncé frizuraváltásain. A díva tavaly vágatta le a védjegyévé vált hosszú haját, hogy aztán pár nap múlva már ismét félhosszú tincsekkel kaphassák lencsevégre. Így:

Beyoncé 2013 augusztusában Forrás: Northfoto

A sztár azóta is előszeretettel játszadozik a hosszokkal és fazonokkal: múlt hónapban például frufrut vágatott magának, amelynek halloweenkor már nyoma sem volt. Alig hagyott minket magunkhoz térni, legutóbb már ismét rövid bob frizurával kapták lencsevégre férjeura, Jay-Z oldalán egy kosárlabda mérkőzésen – rémes frufruja nélkül. Tudjátok még követni?

Beyoncé a napokban Forrás: AFP/Alex Goodlett

Így öltözik uralkodónőnek Beyoncé

Évek óta csak Queen B-ként emlegeti a szakma, az énekesnő pedig nem is hazudtolja meg magát: minden egyes alkalmat kihasznál, hogy királynőként tündökölhessen. Akárhogy is sikerül neki. Beyoncé stílusevolúciójáról szóló cikkünket ide kattintva olvashatod el.
Új stylistja öltözteti dögösebbre Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20141103-katalin-hercegnonek-uj-stylistja-van-aki-mereszebben-es-divatosabban-oltozteti-fel-a-hercegnot.htmlA hercegnő új stílustervezője egy merészebb és divatorientáltabb vonalat célzott meg. Vajon mit szól majd ehhez a királynő, aki már eddig is kritizálta Katalin öltözködését?Trend--Van az a smink, ami Letícia királynénak sem áll jólhttp://www.life.hu/trend/20141031-leticia-kiralyne-sminkje-nem-sikerult-jol-mert-oregiti.htmlA spanyol uralkodónő egy kicsit mintha túlgondolta volna az arcfestést a chilei miniszterelnök fogadására.Trend--Ha Cindy Crawford melletted ébredne fel, így nézne kihttp://www.life.hu/trend/20141028-cindy-crawford-smink-nelkul-es-ebredes-utan-fotozta-le-magat-a-wakeupcall-kezdemenyezeshez.htmlKétségtelen, hogy a 48 éves szupermodell smink nélkül is gyönyörű – és még a jó ügyért sem rest kiállni.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.