ránctalanítás Katalin hercegnő méreg krém szépségápolás szépség méh Kamilla hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A saját nevével fémjelzett kozmetikai márka tulajdonosa, Deborah Mitchell elárulta, mivel tartja karban szépségét a brit hercegnő.

A várandós Katalin hercegnővel reklámozni egy szépségipari terméket örökké nyerő ötlet. Deborah Mitchell régóta jó kapcsolatot ápol a brit királyi család nőtagjaival, kiváltképp Kamillával és Katalinnal, akik évek óta a szépségguru kezei között szépülnek.

Forrás: AFP

Mi több, Katalin hercegnőt maga Kamilla hercegné mutatta be Mitchellnek, aki szerinte nem csupán gyönyörű, hanem nagyon visszafogott is. Állítólag mindkét királyi híresnő az ő speciális szereinek köszönheti üdeségét, méghozzá annak a méhmérget tartalmazó maszknak, amely egyszerre tisztítja és feszesíti a bőrüket. A kezelést, amelyre már maga Harry herceg is szemet vetett állítólag, öregedésgátló krémmel egészítik ki.

Alkoholmegvonás segített Diana hercegnő bőrén

Nem is olyan régen Diana egykori sminkmestere is kitálalt a néhai hercegnő szépségápolási rutinjáról - a teljes cikkért kattints ide.

Deborah Mitchellnek egyébként nagyon bejött, amit csinál: olyan sztárok rendelnek tőle kozmetikumokat, mint Danii Minogue, Victoria Beckham, Simon Cowell vagy Robert Downey Jr.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.