György herceg a legstílusosabb fiú baba 2014-ben

Forrás: MTI/EPA/PA/John Stillwell -
fashion week North West Kim Kardashian baba Kanye West Katalin hercegnő öltözködés ruha Vilmos herceg stílus György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak pár évesek, de máris ott a helyük a világ legjobban öltözöttjei között. Megvannak 2014 legtrendibb sztárgyerekei.

Meg sem lepődünk, hogy György herceg lett magasan a legstílusosabb kisfiú a sztárbébik között: ausztrál turnéja alatt viselt ruhadarabjait pillanatok alatt elkapkodták a boltok polcairól.

Forrás: MTI/EPA/PA/John Stillwell

Vilmos és Katalin szeme fénye, aki a tavalyi év legérdekesebb embere volt, a My1stYear.com szavazásán 39%-kal fölényeskedett a többi híresség fiúcskája felett.

A kis North Westre is ragadhatott valami a divathét első sorából, hiszen a lányok között ő győzedelmeskedett a maga 34%-ával.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Elvégre Kim Kardashian és North West közös gyermekének nem is lehet máshol a helye, nemde? A teljes listát alább nézheted meg:

2014 legstílusosabb sztárbabái

Fiúk:
1. Prince George – 39 %
2. Mason Disick – 26 %
3. Parker Bridge – 15 %
4. Eric Cowell – 12 %
5. Buzz Fletcher – 8 %

Lányok:
1. North West – 36 %
2. Blue Ivy Carter – 22 %
3. Azura Sienna – 19 %
4. Anaiya Bell – 15 %
5. Alaia-Mai Humes – 8 %

A világhír megköveteli a mindig tökéletes megjelenést, a celebgyerekek divatlépéseit pedig már kiskoruktól kezdve egy egész világ követi nyomon. A Life.hu ITT összegyűjtötte azokat, akik eddig sosem okoztak csalódást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.