A nézők döntöttek: Íme Ördög Nóra fellépőruhája

Forrás: Facebook/Rising Star -
TV2 Rising Star Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Erre a ruhára is sokan szavaztatok, így Nóri gyorsan szettet váltott. Hogy tetszik?" - ezt a kérdés tették fel a szerkesztők a Rising Star Facebook oldalán, ezen a héten ugyanis a nézők dönthettek arról, mit viseljen Ördög Nóra. Mindeközben Pásztor Anna extrémben szexizett.

A kommentelők egy része szerint jobb volt a másik, van, aki szerint Nóri mindenben csinos, és olyan is, aki szerint ez a szett tökéletes választás. Te mit gondolsz?

„Cseréld le a stábod!" Így oltották korábban Ördög Nórát a kommentelők Forrás: Facebook/Rising Star

Divatozás a magyar tehetségkutatókban:

Kritizálni mindenki tud, de ízlésről kár vitatkozni. A legtöbben nem is gondolnák, mennyi munka áll egy gigashow mögött, ahogy azt sem, mennyit tesz hozzá egy kreatívan kiválasztott szett egy-egy produkcióhoz. De vajon min múlik, hogy Ördög Nóra mennyire decens, Tóth Gabinak pedig milyen mély a dekoltázsa? Az X-Faktor és a Rising Star stylistjaival kerestük a válaszokat a fenti kérdésekre. Cikkünket itt érheted el.
Igen extrém szettel készül a Rising Star esti adására Pásztor Annahttp://www.life.hu/trend/20141123-pasztor-anna-a-rising-star-zsuritagja-igen-extren-kuldovel-keszul.htmlPásztor Anna nem a visszafogottságáról híres, legnagyobb örömünkre pedig a Rising Starban is képviselheti extrém stílusát.Trend--Rising Star: Édesapja emlékét őrzi a lábfején Stepa Erikahttp://www.life.hu/bulvar/20141122--edesapja-emleket-orzi-a-bokajan-stepa-erika-a-rising-star-versenyzoje.htmlMár a zsűri előtti első bemutatkozáson kiderült, hogy Erika érzései nagyon mélyről jöttek, tiszta szívből énekelt. A dal édesapja emlékének szólt, akit nemrég elvesztett. TV + Bulvár--Rising Star: A szőke haj hozta meg a sikert Nagy Grétánakhttp://www.life.hu/bulvar/20141122-a-szoke-haj-hozta-meg-a-sikert-nagy-gretanak-aki-szerelemre-es-sikerre-talalt.htmlA műsor előtt festette szőkére a haját Nagy Gréta, akitől nem állnak távol az extrém átváltozások, a percing viselése. Úgy tűnik, hogy ez a hajszín váltás bejött neki: bejutott az élő adásba és a szerelem is rátalált.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.