Már azt sem tudják, mit adjanak Ördög Nórára?

Forrás: TV2/Rising Star -
szavazás öltözködés ruha Rising Star Ördög Nóra átöltözés élő adás műsor Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star hölgyei nem bízták a véletlenre öltözéküket: Ördög Nóri közkívánatra négyszer (!) is átöltözött a vasárnap esti adás alatt, míg Pásztor Anna ismét extrém szettben domborított. Mit gondoltok, melyik ruha volt a legdögösebb?

Múlt héten a nézők dönthettek arról, melyik szettben látnák viszont szívesen Ördög Nórát a vasárnap esti Rising Starban.

Forrás: TV2/Rising Star
Forrás: Rising Star/TV2

Már nem az X-Faktor a legnézettebb hazai show

A Rising Star átvette a vezetést, a TV2 – már korábban, a Sztárban sztárral – rászoktatta a nézőket, hogy a műsorát nézzék vasárnap este. A hetet azonban az RTL Klub nyerte 18–49-ben és teljes lakosságban egyaránt - írja az Origo.hu. A teljes cikket ide kattitva olvashatod.

Ördög Nóra a döntő pillanatának is megadta a módját: földig érő, a tél trendszínében pompázó estélyiben hirdette ki a Top 24 utolsó kiadó helyét. A ruhát az alábbi videóban csodálhatod meg:

Mindeközben Pásztor Anna csak egyszer öltözött fel, ultradögös gésaszerkójának hatása azonban a műsor végéig kitartott.

Forrás: Rising Star/RTL Klub

Mit gondoltok, melyik szett állt a legjobban a Nórin?

Melyik ruha állt a legjobban Ördög Nórának?

Divatozás a magyar tehetségkutatókban

A legtöbben nem is gondolnánk, mennyi munka áll egy gigashow mögött és mennyit tesz hozzá egy jól (vagy épp nem olyan jól) sikerült szett kiválasztása a produkcióhoz. A Life.hu a Rising Star és az X-Faktor stylistjaival kereste a választ a fenti kérdésekre - a cikkért kattints ide.

Őrület! Már Ördög Nóra is a csöcsökre utazikhttp://www.life.hu/bulvar/20141124-ordog-nora-a-tv2-rising-star-musorvezetoje-elo-adasban-csocsokrol-mellekrol-evelodott-majka.htmlA Rising Star vasárnap esti adásában végképp elragadtatták magukat a műsorvezetők és kiderült, csak a mellek számítanak.TV + BulvárOrigo„Cseréld le a stábod!" Így oltják Ördög Nórát a kommentelőkhttp://www.life.hu/bulvar/20141117-ordog-nora-rising-staros-ruhai-utan-a-haja-is-kemeny-kritikakat-kap-a-nezoktol-de-pasztor-anna-sem.htmlÖrdög Nóra megjelenésével a Rising Star kezdete óta nincsenek kibékülve a nézők. Hol a ruháját kritizálják, hol a frizurája nem tetszik a nagy többségnek. De Pásztor Anna legutóbbi szettje sem kapott pozitív fogadtatást.TV + BulvárOrigoPásztor Anna rövidre váltott - a Rising Starban mutatta meg új hajáthttp://www.life.hu/trend/20141111-pasztor-anna-a-tv2-rising-star-zsuritagja-rovidre-vagatta-hajat.htmlHosszú szőke haját vagány rövidre vágatta Pásztor Anna, a Rising Star zsűritagja. Így sem rossz a séró, de vajon ezzel a katonás frizurával, mennyire tudja majd váltogatni színpadi külsejét az extravagáns énekesnő?!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.