Meztelenül kampányol a nagyon szexi Gisele Bündchen

Forrás: Stuart Weitzman -
kampány Gisele Bündchen fotózás meztelen Victorias Secret Mario Testino vetkőzés divatfotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségkívül ő az egyik leggyönyörűbb nő a világon, akit nem csupán a férfiak (és nők) szeretnek meztelenül látni, hanem bizony a divatvilág is. Gisele ezúttal Stuart Weitzman kedvéért vetkőzött.

Gisele Bündchenre nehéz olyan dolgot adni, ami nem áll jól gazellavékony testén: ugyanolyan szexi tud lenni egy Victoria's Secret csipkecsodában, mint egy Chanel szörfdeszkával a kezében, de a legletisztultabb szerelésben sem lehet mellette szó nélkül elsétálni. Pontosan ez utóbbi történt most is.

Forrás: Stuart Weitzman

A világ első számú modelljének kikiáltott anyukát ezúttal a legendás divatfotós, Mario Testino kapta kamerája elé a Stuart Weitzman arcaként, Gisele pedig hozta a formáját: egyszerű, elegáns, mégis szívdöglesztő. A fotózásról készült werkfilmet alább te is megnézheted:

Szexi jógi! Gisele Bündchen bikiniben jógázotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140811-gisele-bundchen-szupermodell-bikiniben-jogazott-a-pazar-tengerparton-ahol-egy-fejenallast-mutatott.htmlPazar tengerparti környezetben, fürdőruhában állt fejen a szupermodell Gisele Bündchen, aki köztudottan a jóga szerelmese. Ez Zsír!--Gisele Bündchen elnöki feladatot kapott a focivébénhttp://www.life.hu/news/20140617-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-adja-at-a-trofeat-a-focivebe-gyoztesenek-dilma-rousseff-elnok.htmlAz elnök helyett a brazil szupermodell adja majd át a trófeát a labdarúgó-világbajnokság győztesének a Boston Globe értesülései szerint.News--Viszlát, gyönyörű loknik! Gisele Bündchen fiús frizurával kampányolhttp://www.life.hu/trend/20140628-gisele-bundchen-szupermodell-rovid-hajjal-a-balenciaga-kampanyaban.htmlA világ egyik legszebb nőjének nemcsak az alakjára irigykedhetünk, hanem gyönyörű hajkoronájára is. Egy szupermodell azonban nem lenne szupermodell, ha nem tudna valamilyen módon megújulni. Gisele Bündchen váltott.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.