fashion week jelmez ruha Rising Star Szabadság-szobor Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb Rising Star-adás, újabb divatozás Pásztor Anna módra: a zsűritag szettjére először Majka sem találta a megfelelő szavakat.

Ahogyan azt már megszokhattuk Pásztor Annától, az Anna & the Barbies énekesnője mindig kitesz magáért, ha színpadi outfitjéről van szó. A Rising Star zsűritagjának vasárnap esti, nem mindennapi jelmezére Majka hívta fel a figyelmet: Anna ezúttal egy látványos fejdíszben, fényes, földig érő ruhában kápráztatta el a nézőket.

Forrás: Facebook/Pásztor Anna

Pásztor Anna mindig tartogat valami extrémet: láttuk már gésaként tündökölni a Rising Starban, félelmetes kobrajelmezben egy koncertje alkalmával, egy klipje kedvéért pedig azt is bemutatta, hogyan fest halálra vált arccal. Kíváncsian várjuk, miket tartogat még az énekesnő.
Kettétört Pásztor Anna karrierjehttp://www.life.hu/bulvar/20141128-pasztor-anna-a-tv2-rising-star-zsuritagja-nem-tudta-megvalositani-nagy-almat-amerikaba-a.htmlA Rising Star zsűritagja, mielőtt itthon ismert énekesnővé vált, Amerikában próbált szerencsét, ahol azonban kettétört a karrierje...TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huPásztor Anna rövidre váltott - a Rising Starban mutatta meg új hajáthttp://www.life.hu/trend/20141111-pasztor-anna-a-tv2-rising-star-zsuritagja-rovidre-vagatta-hajat.htmlHosszú szőke haját vagány rövidre vágatta Pásztor Anna, a Rising Star zsűritagja. Így sem rossz a séró, de vajon ezzel a katonás frizurával, mennyire tudja majd váltogatni színpadi külsejét az extravagáns énekesnő?!Trend--Parázs vitát váltott ki Pásztor Anna távozása a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140929-pasztor-anna-enekesno-tavozasa-a-tv2-sztarban-sztarbol-hatalmas-vitat-inditott-el-a-kommentelok.htmlA TV2 átváltozó show-jának vasárnapi adásában Pásztor Anna kapta a legkevesebb szavazatot, ezért neki kellett távoznia. A döntés nagy vihart kavart a műsor Facebook-oldalán a rajongók körében.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.