Naná, hogy Conchita Wurst ellopta a show-t a Golden Globe vörös szőnyegén!

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
fashion week ruha Golden Globe-díj cipő vörös szőnyeg Conchita Wurst estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Conchita ment, és látták, hogy a szakállas énekesnő maga a valóság. Los Angeles is megismerkedett az osztrák énekessel.

Utolsó pillanatban meggondolhatta magát Conchita Wurst - már ami a ruháját illeti. Az ugyanis ezer százalékig biztos volt, hogy ő ott lesz a Golden Globe-on 2015-ben. Még új lemezének dalfelvételeit is elcsúsztatta a los angeles-i kirándulás miatt. De mi lehetett a baj a ruhával? Nem sokkal a gála előtt még egy fekete magas sarkúról posztolt képet, amiről sejteni lehetett, hogy abban lép a fotósok elé. Végül púderszínű topán és erdőzöld estélyi mellett döntött.

Hogy tetszik Conchita Wurst ruhája?

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Nézd meg a sminkjét EGÉSZEN közelről!

Forrás: AFP/Frazer Harrison
/1501/A_leg201511212329

A kiegészítőkre is nagyon figyelt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

És a manikűrje is tökéletes volt. Most, hogy megnézted a részleteket is, lesd meg, mit viseltek a színésznők a díjátadó vörös szőnyegén! Erre a 25 ruhára biztosan emlékezni fogsz.

Forrás: AFP
Golden Globe 2015: 25 ruha, amire még jövőre is emlékezni fogunkhttp://www.life.hu/trend/20150112-golden-globe-2015-a-legszebb-es-legrosszabb-ruhak.htmlVégre! Beindult a díjátadószezon: a vasárnap esti Golden Globe-ra ugyanis minden filmcsillag igyekezett a legjobb formáját hozni. Meglepő módon idén ez sokaknak sikerült is: megmutatjuk kedvenc ruhakölteményeinket, és persze azt is, kik hibáztak a legnagyobbat!Trend--Golden Globe: A Sráckor és Julianne Moore a díjazottak közötthttp://www.life.hu/kult/20150112-ki-nyert-2015-ben-golden-globe-dijat-a-srackor-es-a-grand-budapest-hotel-a-legjobb-filmek.htmlVasárnap rendezték az Oscar-díj főpróbájaként is emlegetett 72. Golden Globe-gálát, amelyen átadták az aranyglóbuszokat a legjobbaknak.Kult--Vajon meglep bennünket Jennifer Aniston? Megtippeltük, mit viselnek a sztárok a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/trend/20150109-golden-globe-ruhak-megtippeltuk-mit-viselnek-majd-a-jeloltek.htmlHelyi idő szerint vasárnap este rendezik az Oscar előszobájának is nevezett Golden Globe-gálát, ahol szokás szerint tiszteletét teszi majd a sztárok színe-java. Persze kíváncsiak vagyunk a győztesekre, de arra, hogy ki mit visel majd, mégjobban. Azon ábrándoztunk, mi mit adnánk a női jelöltekre. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.