Van élet a fenekén túl: Kim Kardashian totál meztelenre vetkőzött

Kim Kardashian popsi meztelen magazin fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább is van Kim Kardashian pucér fenekén: előkerültek a valóságshow-sztár teljesen pucér képei. Ezt már tényleg nem lehet fokozni...

Nem hittük volna, hogy a szerdai pucér, olajozott Kim Kardashian-fenék után van több is – pedig nagyon úgy tűnik, hogy igen. A celebmami nem csupán meztelen hátsóját tárta fel a Paper magazinnak: mint utóbb kiderült, mindent, de tényleg mindent megmutatott a lap hasábjain. Mi csak ezt az egyet merjük megmutatni - ha elmúltál 18, a további képekért kattints ide.

Forrás: Paper magazine

Mi több, a magazin állítása szerint Kim ötlete volt, hogy ne csupán azt a híres-hírhedt popsit, hanem az egész testét felfedje a nagyérdemű előtt. Azért kíváncsiak lennénk, a minapi kiakadása után mit lép erre kolléganője, Naya Rivera.

Kim K, a nehézbombázó

Szexvideó, botrányok, valóságshow, majd egy jól irányzott házasság - valahogy így ívelt felfelé Mrs. Kanye West karrierje. A hatalmas hátsójáról ismert Kim Kardashianról szóló cikkünket ide kattintva olvashatod el.

Az ellenkezőjét hirdeti, mégis retusálja magát Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20141112-beyonce-csipojet-es-derekat-retusalta-photoshoppal-egy-fuggony-arulta-el.htmlÚjabb Photoshop-botrányba keveredett az énekesnő: ezúttal a háttérben húzódó függöny árulkodott.TrendOrigoHamuval sminkeli magát a dzsungelban Aleska Diamondhttp://www.life.hu/trend/20141110-aleska-diamond-hamuval-sminkeli-magat-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőjén nem fogott ki a rendezői utasítás, és leleményesen megoldotta szemei hangsúlyozását. De mit mond hamusminkjéről a szakértő? Megkérdeztük!Trend--Te jó ég, hová tűnt Kim Kardashian szemöldöke?http://www.life.hu/trend/20141106-kim-kardashian-kiszokitette-szemoldoket-kendall-jenner-szuletesnapi-partijara.htmlErős a gyanúnk, hogy a szemöldökkirálynő Cara Delevingne tehet a dologról.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.