Így változott a fekete nők haja 100 év alatt - újabb zseniális videó

fashion week frizura 100 éves haj fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évről évre változnak a frizura-és sminktrendek. Van, amire emlékszünk, van, amire már réges rég nem, de szinte minden évtizedhez hozzá tudunk fűzni a fejünkben egy jellegzetes frizurát. Szuper egyperces videóban megnézheted, hogy változott a fekete nők frizurája az elmúlt évtizedekben.

Korábban megmutatta a Life.hu, hogyan változtak a smink-és frizuratrendek 100 év alatt. Imádtátok azt az egyperces videót.

Most pedig itt egy újabb hasonlóan érdekes felvétel, amelyben megnézheted, hogyan fonták, fésülték, tekerték hajukat a fekete nők az elmúlt 100 évben. Íme!

Amerikában már új modszerrel harcolnak a narancsbőr ellenhttp://www.life.hu/trend/20150113-fenekvakum-az-uj-orulet-amerikaban-amitol-nagyobb-es-feszesebb-lesz-a-nok-popsija.htmlEgy szépségszalon Miamiban bizarr vákumterápiát ajánl azoknak a nőknek, akik méretes Kim Kardashian feneket szeretnének maguknak.Trend--Japán tinik, akik fekete amerikaiak akarnak lennihttp://www.life.hu/trend/20150107-japan-tinik-akik-fekete-amerikaiaknak-oltoznek.htmlNemrég tűnt fel Japánban a B-style, azaz Black Lifestyle jelenség. Néhány japán tini annyira szereti az amerikai hip-hop kultúrát, hogy mindent megtesznek azért, hogy a lehető legsikeresebben érjék el az afro-amerikai külsőt.TrendOrigoA szép haj titka: a hajmosás - Öt alapvető hiba, amit te is elkövetszhttp://www.life.hu/trend/20141230-igy-moss-helyesen-hajat-hibak-nelkul.htmlA hajmosás nem ér fel egy kétismeretlenes egyenlettel, viszonylag egyszerű a képlete: dörzsöl, lemos, ismétel. Mégis kevesen tudják, hogy a szép haj titka a hajmosás mikéntjében rejlik. Erről pedig akkor is tanulhatsz még, ha az olyan egyszerű, mint az egyszeregy.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.